Sterren op TV
Tisha Cyrus verleidster Temptation Island 2019

Tisha Cyrus zangeres en model in Temptation Island

Tisha Cyrus doet mee aan Temptation Island 2019. Deze dame heeft in het verleden al van alles gedaan, maar gaat zich nu als verleidster laten gelden in Temptation Island. Voor Tisha is het zeker niet de eerste keer op tv. Oplettende kijkers kunnen haar al kennen van Eurosong waar ze het met haar liedje Kitty Cat schopte tot de halve finale.

Tisha Cyrus in Temptation Island

Tisha Cyrus is te zien in Temptation Island. Tisha is 23 jaar oud en werd in het verleden al meerdere keren gevraagd om mee te doen aan de ultieme relatietest. “In 2015 hadden ze me al eens gevraagd, toen nog om als koppel mee te doen. Deze keer lukte het me wel. Het was een mooie reis, en een goede manier om mijn muziek onder de aandacht te brengen. De makers willen me steunen, ze zien dat ik talent heb”, vertelde Tisha al aan Gazet van Antwerpen.

Naar eigen zeggen heeft Tisha ook totaal geen problemen om jongens voor zich te winnen. “Eén keer heb ik gezongen voor de mannen, en op tijd en stond zie je me twerken. Maar ik heb geen trucjes nodig om mannen om mijn vinger te winden. Dat gaat vanzelf. Zelfs in een bar, zonder make-up en in mijn Adidas-trainingspak, zitten nog drie mannen naar me te gapen.” Het ziet er dan ook naar uit dat de mannen het nog moeilijk krijgen met Tisha.

Tisha Cyrus als zangeres

Tisha is één van de kandidaten die in 2014 heeft geprobeerd om het Songfestival te bereiken. Ze bereikte de halve finale van Eurosong met haar nummer Kitty Cat. Naast een carrière als zangeres is ze ook nog eens bekend als model en danseres. Niet voor niets heeft ze haar naam aangepast. “Zoals Miley Cyrus.”

Dat Tisha nu weer even terug is gekeerd naar België, is slechts tijdelijk. Vorig jaar speelde haar leven zich voornamelijk af in de Verenigde Staten. “Na Temptation Island ga ik sowieso terug naar de States, maar voor mijn deelname leek het me handig om een jaartje terug te komen. Ondertussen maak ik nog steeds muziek: ik werk aan een dj-carrière. Onlangs bracht ik nog een single uit: F.T.B. ofwel F*ck These Bitches. Da’s wel duidelijk, niet?” Na Temptation Island gaan we ongetwijfeld nog veel meer van Tisha Cyrus horen.

Tisha Cyrus is te volgen via Instagram en Facebook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door t i s h a c y r u s (@tishacyrus) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door t i s h a c y r u s (@tishacyrus) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door t i s h a c y r u s (@tishacyrus) op