Sterren op TV
Tineke Hotter Than My Daughter

Tineke van der Wal met stiefdochter Damy in Hotter Than My Daughter

Tineke van der Wal is door stiefdochter Damy opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Vanwege de opvallende kledingstijl van Tineke besloot Damy de Cock Gordon van het RTL-programma in te schakelen. Hiermee hoopte ze haar stiefmoeder te kunnen overtuigen om voor andere kleren te kiezen.

Tineke van der Wal in Hotter Than My Daughter

Tineke van der Wal toont in Hotter Than My Daughter de (te) strakke jurkjes waarmee zij dagelijks over straat gaat. Damy walgt van de kledingkeuze, terwijl Tineke zelf een heel andere mening heeft. “Ik kleed mij eigen modern. Ik houd van sexy kleding, maar niet te.” Ook geeft Tineke toe tegenover de camera’s van Hotter Than My Daughter dat ze niet altijd iets draagt onder haar jurkjes. “Ik vind het wel fijn om zonder ondergoed te lopen.”

Met haar 56 jaar voelt Tineke zich nog lang niet te oud om in korte, strakke jurkjes te lopen. Ze geniet van de aandacht die ze krijgt op straat, maar niet alleen op straat. Met haar nieuwe man, de vader van Damy, gaat ze regelmatig naar de parenclub. In Hotter Than My Daughter neemt ze Damy mee naar haar favoriete parenclub en laat ze zien wat er allemaal mogelijk is, zoals paaldansen, zwemmen en natuurlijk het opzoeken van donkere kamertjes.

Ondanks dat Tineke van mening is dat ze sexy gekleed is, staat ze wel open voor Gordon’s make-over-team. In Hotter Than My Daughter zien we dan ook een complete gedaanteverandering. Er is wat botox in het gezicht van Tineke gespoten en er zijn ook wat fillers aangebracht. Daarnaast is het team van stylisten van Hotter Than My Daughter met haar aan de slag gegaan. De vrouw uit Tilburg krijgt een compleet nieuwe look en dat bevalt haar, als Gordon de spiegel omdraait. “Het voelt super, dit is ook super sexy”, zegt ze met tranen in haar ogen.

Stiefdochter Damy in Hotter Than My Daughter

Damy heeft door Hotter Than My Daughter in te schakelen er voor gezorgd dat haar stiefmoeder tot inkeer is gekomen. Ze vond de oude kledingstijl van Tineke helemaal niets. “Het is lelijk, hoerig, strak en te jong. Ze is veel te oud om het nog te dragen.” Damy is dus nogal duidelijk, als het op de kleding van haar Brabantse stiefmoeder aankomt. Dat wil niet zeggen dat de twee een slechte band hebben, integendeel zelfs. Ze gaan samen graag op pad, om te shoppen of om samen een filmpje te kijken. “Het is niet mijn eigen moeder, maar ze zorgt wel goed voor me”, sprak Damy lieve woorden over Tineke in Hotter Than My Daughter. De vader van Damy en dus de huidige partner van Tineke komt niet in het programma voor.

Geplaatst door Tineke van der Wal op vrijdag 28 april 2017

Geplaatst door Tineke van der Wal op maandag 25 juli 2016

Geplaatst door Tineke van der Wal op dinsdag 29 oktober 2013

Geplaatst door Damy de Cock op woensdag 20 augustus 2014

Geplaatst door Damy de Cock op zondag 21 mei 2017