Sterren op TV
Tina Rama The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 november 2017

Laatst Geüpdatet: 11 november 2017

Tina Rama probeert het in The Voice of Holland

Tina Rama is één van de talenten in The Voice of Holland 2017. De twintigjarige zangeres leek zonder omgedraaide stoelen weer terug naar huis te gaan, totdat Anouk, Waylon en Ali B op het allerlaatste moment alsnog op de rode knop drukten. We zien Tina dan ook terug in de volgende ronde van The Voice of Holland, de Battles.

Tina Rama verrast

Tina Rama werd door The Voice of Holland verrast toen ze haar deelname aan het programma bekendmaakten. Jamai Loman was afgereisd naar Krimpen aan den IJssel om de jongedame op speciale wijze te verrassen met haar deelname. Hij kroop onder een tafel en was zogenaamd de taart bij een uitgebreide BBQ van de familie. Toen Tina Jamai zag, kon ze haar ogen bijna niet geloven. De studente HBO Rechten aan de Haagse Hogeschool is één van de deelnemers.

“Ik was in shock en hartstikke gelukkig natuurlijk”, aldus Tina Rama, die ook iets vertelde over haar achtergrond. “Mijn ouders zijn 25 jaar geleden vanuit Kosovo naar Nederland gelopen. Ze moesten dat doen omdat er oorlog was. Dat je zoiets doet voor het leven van je kinderen en je eigen leven en eigenlijk heel je eigen familie achter moet laten, dat raakt mij en is gewoon geweldig om te zien.”

Tina Rama in The Voice of Holland

Tina Rama laat haar prachtige stem horen in The Voice of Holland. Met het nummer Issues van Julia Michaels wist ze in de allerlaatste tel drie stoelen om te krijgen. Ze overtuigde Waylon, Anouk en Ali B. Haar keuze ging uiteindelijk uit naar Ali B. Dat Tina nu meedoet aan TVOH, is wel verrassend te noemen.

Op vijftienjarige leeftijd begon ze aan een muziekopleiding. Daar voelde ze zich echter niet lekker in haar vel. “Nu heb ik wel de zelfvertrouwen dat het me gaat lukken”, aldus de woorden van Tina Rama.

Tina Rama is te volgen via Instagram en Facebook.