Sterren op TV
Timone Temptation Island

Timone Cornelius verleider Temptation Island

Timone Cornelius doet als verleider mee aan Temptation Island. De 26-jarige jongeman is woonachtig in Almere en kan zijn deelname aan de ultieme relatietest goed gebruiken. Timone lijkt in Temptation Island totaal niet op zoek om een nieuwe vriendin te vinden. Wel wil hij ongetwijfeld zijn fanbase uitbreiden, want hij benadrukt social influencer te zijn.

Timone Cornelius verleider Temptation Island

Timone Cornelius is verleider in Temptation Island. Timone is 26 jaar oud en omschrijft zichzelf als een rustige jongen. Hij heeft het uiterlijk van een bad boy, maar schijn bedriegt. Al heeft Timone in het verleden zeker weleens een dolletje uitgehaald met vrouwen. Zo is het voor hem uiterst ideaal dat zijn tweelingbroer zoveel op hem lijkt. In de club ruilen de twee dan ook regelmatig van meisje.

Aan het uiterlijk van Timone is verder te zien dat hij regelmatig in de sportschool te vinden is. Bodybuilden is echter zijn ding. Daarnaast probeert Timone zijn fanbase tegenwoordig ook in te zetten om aan zijn geld te komen. Hij bestempelt zichzelf dan ook als social influencer.

Timone voor Demi

Timone Cornelius weet precies wat hem te doen staat op Temptation Island. “Hallo, mijn naam is Timone. Ik lijk misschien wel een bad boy, maar ik heb ook een hele zachte kant”, zo gaf Timone bij de voorstelronde aan. Zijn vizier richt hij in eerste instantie op Demi.

“Met jouw lichaam weet ik zeker dat wij dezelfde passie delen, namelijk sporten.” Opmerkelijk genoeg laat Demi al snel aan Sidney weten dat ze Timone kennen. Waarvan wordt niet duidelijk.

Timone Cornelius is te volgen via Facebook en Instagram.

Geplaatst door Timone Cornelius op Donderdag 31 januari 2019