Sterren op TV
Timon Krause Holland's Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Timon Krause mentalist in Holland’s Got Talent

Timon Krause doet mee aan Holland’s Got Talent. Timon is een mentalist en voor hem is het een fluitje van een cent om de gedachten van mensen te lezen. Hij timmert al een tijdje aan de weg en heeft nu dus zelfs de stap gezet naar een talentenjacht. In Holland’s Got Talent 2017 wil hij graag laten zien wat hij allemaal kan. Ook kwam Timon al voorbij in RTL Late Night, waarbij hij de gedachten van onder meer Humberto Tan en Angela Groothuizen las.

Wie is Timon Krause?

Timon Krause heeft in zijn leven al de nodige landen aangedaan. Hij werd geboren in Duitsland, volgde een opleiding in Nieuw-Zeeland en woont tegenwoordig in Nederland. Mede voor zijn werk heeft de student filosofie ook daarbuiten al vele landen bezocht. Het is dan ook duidelijk dat Timon al lang geen kleine jongen meer is in de wereld van de mentalisten.

Hij schreef op zestienjarige leeftijd al een boek over gedachtelezen en werd in 2016 gekroond tot Best European Mentalist. Voor Timon begon het allemaal op twaalfjarige leeftijd toen hij in een pretpark zag hoe mensen gehypnotiseerd werden. Krause keek het trucje af en sindsdien heeft het hem nooit meer losgelaten.

Timon Krause in Holland’s Got Talent

Timon Krause is op vrijdag 28 april te zien in Holland’s Got Talent. Of hij de jury met zijn kunsten heeft weten te overtuigen, is nog even de vraag. Wat we wel alvast weten, is dat hij niet zo’n goede eerste indruk heeft achtergelaten bij Angela Groothuizen. In een promo hoorden we hoe Angela Groothuizen door Timon werd uitgemaakt voor Patricia.

“Ik heb het nu al verprutst”, probeerde Timon het nog enigszins goed te maken. Uiteindelijk is het toch nog goedgekomen tussen Angela en Timon. Zij nam hem zelfs mee naar RTL Late Night om het nieuwste seizoen van HGT alvast te promoten.

Timon Krause is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.