Sterren op TV
Timo Wils Lef Evers SpangaS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Timo Wils speelt Lef Evers in SpangaS

Timo Wils zag een carrière als profvoetballer als zijn jongensdroom, maar de inmiddels negentienjarige Voorschotenaar lijkt heel ergens anders terecht te komen. Timo timmert namelijk hard aan de weg als acteur en ziet daar nu dan ook zijn toekomst in. Dolgraag zou hij namelijk een groot acteur willen worden, zo liet hij weten in een interview op het digitale thuis van de serie waarin hij dagelijks te zien is: SpangaS.

Inhoudsopgave

Timo Wils speelt Lef Evers in SpangaS

Timo Wils kwam in 2014 na het theaterkamp Buitenkunst terecht in de serie Brugklas waarin hij de rol van Sjoerd vertolkte. De jongeling was in 12 afleveringen te zien en niet veel later verscheen hij ineens in SpangaS waarin hij de rol van Lef Evers toegekend kreeg. In totaal is hij al in ruim 300 afleveringen te zien geweest.

In de dagelijkse jeugdserie staat hij vooral bekend als een sportief type met een erg strenge vader. Ook zagen we hem in 2015 schitterende in de film SpangaS in actie, waarvoor Timo Wils uiteraard ook in de huid kroop van Lef Evers.

Timo als Maarten in Kappen

Vanaf september 2016 kunnen we Timo ook aanschouwen in de film Kappen. Timo Wils heeft de rol van Maarten toegekend gekregen in de boekverfilming van Carry Slee. In de film zal hij in de huid kruipen van een van de beste vrienden van hoofdrolspeler Sander.

Wils in commercial van Bol.com

Ook Bol.com heeft Timo Wils onlangs gestrikt om mee te doen in een commercial. De krullenbol speelt de hoofdrol in de reclame ‘Geintje!’ waarin hij hele tijd grapjes uithaalt met zijn ouders.

Die nemen uiteindelijk wraak door de kamer van Timo voor een date te veranderen in een meisjeskamer. De commercial verscheen begin 2016 voor het eerst op televisie.

Wil je meer te weten komen over wat Timo Wils in het dagelijks leven doet? Volg hem dan ook via Twitter, Facebook en Instagram.