Sterren op TV
Timo Buse Nikki Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2017

Timo Buse is ex van Nikki in Ex on the Beach Double Dutch

Timo Buse is de ex van Nikki in Ex on the Beach Double Dutch. Door Alisa werd de hunk direct omschreven als de knapste jongeman in het huis op het onbewoonde eiland. Timo lijkt best voor de nodige problemen te zorgen in de villa. Nikki dacht dat ze echt wilde gaan voor Bastiano, maar nu haar ex Timo is aangespoeld op het eiland wil ze toch liever voor hem gaan.

Wie is Timo Buse?

Timo Buse is de ex van Nikki. Hij is 27 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als wiskundeleraar. In het verleden heeft Timo ook flink wat studies gedaan om zich nu docent te mogen noemen. Hij begon met een studie Sport, Bewegen en Gezondheid aan de INHolland University en ging vervolgens aan de slag met de studie Docent gezondheidszorg en welzijn aan de HvA. Timo is daarnaast ook niet vies van de nodige feesten en is graag met zijn lichaam bezig. Dat blijkt ook wel uit de flinke sixpack die hij inmiddels heeft opgebouwd.

Timo Buse in Ex on the Beach Double Dutch

Timo Buse doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Hij is de ex van Nikki en alhoewel zij er graag alles aan wil doen om hem terug te winnen, zit dat voor Timo heel anders. “De reden dat ik hier ben? Gewoon de boel opstoken. Ik hou wel van een beetje sensatie. Zij is een beetje een stalker, kun je ‘t wel noemen. Ze is niks bijzonders. Een knappe meid, maar het is niet meer dan een booty call. Nikki ziet mij als ideale man, maar dat gaat niet gebeuren”, vertelde Timo. De aankomst van de blonde hunk zorgt bij Nikki wel voor wat problemen. Nu zal ze tenslotte een keuze moeten maken tussen Bastiano en Timo.

Timo Buse is te volgen via Instagram en Facebook.