Sterren op TV
Tim Verhaal The Voice of Holland TVOH

Tim Verhaal probeert het in The Voice of Holland

Tim Verhaal is kandidaat van The Voice of Holland. Dit ietwat eigenaardige typetje werd in 2015 al genomineerd voor de Rotterdam Music Awards in de categorie Aanstormend talent. Hij riep zijn fans vervolgens massaal op om te stemmen en uiteindelijk werd Verhaal zelfs gekroond tot de nummer één. In TVOH verwachten we dan ook zeker wel iets van deze jonge zanger, die ook al eens meedeed aan De Beste Singer-Songwriter.

Tim Verhaal in TVOH

Tim Verhaal debuteert op vrijdag 28 oktober in The Voice of Holland. Alhoewel we in de promovideo nog geen glimp van hem op konden vangen, bracht hij het nieuws via zijn social media-kanalen naar buiten. De Blind Audition van Verhaal is op vrijdagavond te bewonderen. Het is afwachten of hij erin slaagt om de stoelen van de vier coaches, Sanne Hans, Ali B, Waylon en Guus Meeuwis, om te laten draaien.

In het verleden was Tim overigens al te zien in een ander televisie-programma. Hij maakte in 2015 de stap naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waar hij het nummer My Best Nightmare ten gehore bracht. En alhoewel hij daar positieve feedback op kreeg, was hij niet door naar de volgende ronde van de talentenjacht.

Tim Verhaal is muzikaal talent

Alhoewel zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland niet vlekkeloos verliep, kunnen we wel stellen dat Tim een talent te noemen is. Niet voor niets won hij in 2015 een Rotterdam Music Award als Aanstormend talent. In datzelfde jaar was Tim ook één van de finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam.

Daar eindigde hij uiteindelijk op een tweede plaats. Wat wel opvalt bij Tim, is dat het een uniek typetje is. Dat hoor je niet alleen terug in zijn muziek, maar valt ook op te maken uit de posts op zijn Instagram-account. Tim is overigens woonachtig in Schiedam en kan naast dat hij zingt ook moeiteloos piano spelen.

Tim Verhaal is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.