Sterren op TV
Tim van Riel Holland's Next Top Model HNTM

Tim van Riel in Holland’s Next Top Model

Tim van Riel is te zien in Holland’s Next Top Model. Tim is woonachtig in Purmerend en denkt er met zijn looks in te slagen om verkozen te worden tot hét model van Nederland. Met zijn deelname aan HNTM en zijn plek in de top 10 heeft hij de eerste stap alvast gezet.

Tim van Riel in Holland’s Next Top Model

Tim van Riel is te zien in Holland’s Next Top Model.Tim is 21 jaar en afkomstig uit Hilversum. Tegenwoordig woont hij echter in Purmerend. Voor Tim is het modellenwerk zeker niet nieuw. Hij werd in het verleden al door New Generation Model Management gescout naar aanleiding van foto’s op zijn Facebook-profiel.

Sindsdien heeft hij dan ook al de nodige klusjes gehad en is hij als model al aardig wat landen langs geweest. Zo was hij bij Nevs in Londen, The Face in Parijs, Viva in Duitsland en Elite in Milaan. Het is dan ook niet heel verrassend dat zijn social media-pagina’s volstaan met kiekjes als model.

Tim van Riel is bouwvakker

Tim van Riel probeert nu dan wel naam te maken als model, hij verdient zijn geld ook op een heel andere manier. Tim is namelijk in het dagelijks leven werkzaam als bouwvakker annex timmerman. Nu wil hij echter graag een andere kant van zichzelf laten zien. “Kijken of dit wat is. Vaak doe ik huizen verbouwen en buiten dat meubeltjes maken en dat soort dingetjes”, vertelde Tim van Riel al.

Tim van Riel blijkt echter niet iedereen uit Holland’s Next Top Model te kennen. Anna Nooshin, één van de juryleden uit het programma, deed geen belletje rinkelen bij Tim. “Moet ik je eerlijk zeggen.. Ik kan geen beeld erbij vormen, ik weet niet wie dat is”, gaf hij toe. Pas na een foto had hij door wie het was. “Oh, haar ken ik wel, van gezicht. Mooie vrouw, kan niets anders zeggen toch.”

Tim van Riel is te volgen via Instagram en Facebook.