Sterren op TV
Tim van Leijenhorst House of Talent

Tim van Leijenhorst volkszanger in House of Talent

Tim van Leijenhorst is de volkszanger in House of Talent. Waar veel talenten in House of Talent aan de slag gaan met rappen, heeft Tim voor een heel andere weg gekozen. Het liefst zou hij net zo’n bekende volkszanger worden als André Hazes, maar om dat te bereiken heeft hij nog een lange weg te gaan. Met House of Talent kan hij zijn carrière alvast een flinke boost geven.

Tim van Leijenhorst in House of Talent

Tim van Leijenhorst is te zien in House of Talent. Tim is 21 jaar oud en woont in Nijkerk. Het liefst zou deze jongeman, die als zzp’er werkzaam is als hovenier, bekend willen worden als volkszanger. Niet zomaar bekend, maar bekend op het niveau van André Hazes.

Tim van Leijenhorst is op dit moment nog niet echt bekend. Sterker nog, hij zingt nog niet eens heel lang. Pas anderhalf jaar geleden begon hij serieus aan de slag te gaan met muziek en nu wil hij het liefst niets anders dan een echte volkszanger worden. In die korte tijd heeft hij al het podium gedeeld met onder meer Tino Martin en Frans Duijts, dus talent heeft hij zeker wel. Maar nu is het tijd voor een volgende stap.

Tim van Leijenhorst als volkszanger

Tim van Leijenhorst denkt dat hij ver kan komen als volkszanger. “House of Talent heeft de beste mensen en ik hoor daar gewoon bij. Ik heb de perfecte uitstraling voor een volkszanger. De stem van André Hazes en de stem van Thomas Berge”, vertelde Tim al.

Hij trad ook al op met namen als Tino Martin en John de Bever, maar nu wordt het tijd dat Tim ook zelf de hoofdact wordt. Met zijn deelname aan House of Talent kan Tim zijn carrière alvast een flinke boost geven en slaagt hij er misschien zelfs wel in dat hij straks 24/7 aan zijn muziekcarrière mag werken.

Tim van Leijenhorst is te volgen via Instagram en Facebook.