Sterren op TV
Tim van Drie The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tim van Drie in The Voice Kids

Tim van Drie is bekend van The Voice Kids. Tim is veertien jaar oud en een echte Feyenoord-fan. Het is dan ook niet heel verrassend dat het zijn grote droom is om ooit nog eens op te treden in een volle Kuip. Zijn deelname aan The Voice Kids is alvast een mooie stap in de goede richting.

Tim van Drie in The Voice Kids

Tim van Drie is te zien in The Voice Kids. De veertienjarige zanger wist al van jongs af aan dat hij met zingen bezig wilde zijn. Al vanaf zijn derde jaar is hij bezig met zingen, toen nog met een plastic microfoon met plastic gitaar om voor de hele familie Hand in Hand te zingen. “Ik doe mee aan The Voice om mijn grote droom waar te maken en dat is zingen in een volle Kuip.”

De in Uithoorn geboren Tim zingt in The Voice Kids het liedje Hou Me Vast van Volumia, toch heeft hij zelf nog niet zoveel met meisjes. “Ik ben niet echt heel erg bezig met meisjes. Vrouwen vind ik eigenlijk alleen maar stressvol, ze blijven maar praten. Dat herken ik ook heel erg aan mijn moeder. Zij kan van iets heel kleins iets heel groots maken.” Met zijn uitvoering van Hou Me Vast kreeg hij alleen de stoel van Ilse De Lange omgedraaid. Zij is dolblij met de knappe Tim in haar team.

Tim van Drie is te volgen via Instagram.