Sterren op TV
Tim Hofman

Tim Hofman presenteert, schrijft en heeft humor

Je ontkomt tegenwoordig bijna niet meer aan hem: de 27-jarige Tim Hofman. De in 1988 in Vlaardingen geboren Tim blijkt van alle markten thuis. Hij begon zijn carrière als presentator bij 101 TV en is sindsdien eigenlijk niet meer van de buis te krijgen. Ook op internet is Tim, die beschikt over een gezonde dosis humor, onder zijn pseudoniem Debroervanroos overal te bekennen.

Tim Hofman blijkt naast zijn taken als presentator namelijk ook columnist, blogger en dichter. Zo schreef hij in de afgelopen jaren al columns voor de Nieuwe Revu, het magazine van De Wereld Draait Door en voor 3voor12. Ook verscheen een aantal van zijn gedichten in het boek Achievers van uitgeverij Lebowski.

Tim Hofman als presentator

In de loop der jaren heeft Tim Hofman voor BNN de nodige programma’s gepresenteerd. TimTV, FC Gay, Zeg Dag Tegen Pesten, Pilot Mijn 5000 Vrienden en De Social Club, het kwam allebei voorbij op zijn CV. De meest bekende programma’s waarin Tim de presentator is, zijn echter toch wel Spuiten en Slikken en Je Zal Het Maar Hebben.

Tegenwoordig is deze blonde hunk ook regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door. Als internetdeskundige staat hij Matthijs van Nieuwkerk bij. Daarnaast is Debroervanroos ieder jaar buiten het glazen huis actief tijdens de inzamelingsactie van 3FM Serious Request om verslag te doen.

Tim Hofman in Wie is de Mol?

In november 2015 werd bekend dat Tim Hofman in 2016 te zien is in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? In dat programma schopte Tim het tot de finale, waarin hij oog in oog kwam te staan met Klaas van Kruistum en Annemieke Schollaardt. In de finale kroonde Tim zich uiteindelijk tot de winnaar. Klaas was op zijn beurt de Mol.

Het gehele seizoen van Wie is de Mol? vormde Tim Hofman een verbondje met Taeke Taekema, de voormalig hockeyinternational sneuvelde in het zicht van de haven. Hofman heeft zichzelf vanaf de eerste opdracht verdacht gemaakt met vreemde acties, tegelijkertijd was hij wel de zeer gedreven kandidaat die iedere euro in de pot probeerde te krijgen. Daarnaast had hij regelmatig een petje achterstevoren op zijn hoofd, waardoor Hofman als twee druppels water op Enzo Knol leek.

Wil jij niets meer missen van Tim Hofman? Dan is het een goed idee om hem te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.