Sterren op TV
Tim Douwsma

Tim Douwsma is de droomman van iedere vrouw

Tim Douwsma is misschien wel een van de meest begeerde mannen van Nederland op het moment. Een minpunt aan deze jonge knul is simpelweg niet te noemen. Wanneer Tim Douwsma op televisie verschijnt vallen geregeld meisjes en vrouwen in katzwijm. Tim kijkt ook graag naar zichzelf zo hebben we constateert, want de selfies zijn niet aan te slepen op zijn Instagram. Tegenwoordig is er ook iemand anders die graag naar hem kijkt, want hij heeft sinds kort een relatie met Jessie Jazz Vuijk.

Inmiddels mag Tim Douwsma zich al enige tijd bekende Nederlander noemen, maar hoe is deze Fries aan deze status gekomen? Over het algemeen mislukt nagenoeg alles en iedereen bij SBS, maar bij Tim gaat dat niet op. Via het SBS 6-programma So You Wanna Be a Popstar maakte Nederland in 2007 voor het eerst kennis met Tim Douwsma.

Hij werd vijfde, maar door zijn looks wist iedereen eigenlijk wel dat we nog meer van hem zouden horen. En dat bleek ook wel. Er werden singles opgenomen door Tim en in 2009 maakte hij zijn acteerdebuut in De Hel van ‘63.  Daarna was hij geregeld te bewonderen op televisie en kwam zijn stem ook zo nu en dan voorbij op de radio.

Inhoudsopgave

De vriendin van Tim Douwsma

Vrouwen die het oog hebben laten vallen op Tim Douwsma, komen anno 2016 van een koude kermis thuis. Deze hunk heeft sinds kort namelijk een relatie met de 21-jarige Jessie Jazz Vuijk. Zij werd in 2015 verkozen tot Miss Nederland en doet in 2016 mee aan Expeditie Robinson. “Ze zijn dol op elkaar”, liet het management van Douwsma weten aan het Algemeen Dagblad. Toch heeft Tim het in de prille relatie al een flink tijdje zonder zijn vriendin moeten stellen. Een deelneemster aan Expeditie Robinson is traditiegetrouw een tijdje in het buitenland. In het verleden had Douwsma overigens een relatie met Stephanie Tency.

Tim Douwsma en het Songfestival

Het klinkt misschien gek, maar Tim Douwsma beleefde zijn definitieve doorbraak misschien wel in 2014 tijdens het Eurovisiesongfestival en dat terwijl hij maar een paar minuten in beeld was. Hij deelde namelijk de punten uit, terwijl zo’n tweehonderdmiljoen mensen naar hem keken. Niet alleen viel hij op in Nederland, heel de wereld was onder de indruk van die jongen met blonde haren. Tim Douwsma werd trending topic en sindsdien is zijn naam dus definitief gevestigd.

Tim Douwsma ontbloot in Expeditie Robinson

De bekendheid van Douwsma heeft geresulteerd in een uitnodiging voor Expeditie Robinson en dat houdt dus in dat we vanaf september ook mogen gaan genieten van Tim Douwsma in ontbloot bovenlijf! Ook is hij momenteel in het theater te zien. Hij speelt namelijk Danny Zuko in de musical Grease. “Het is voor mij iets compleet nieuws”, zei Tim Douwsma hierover in De Telegraaf. “Ik heb eerlijk gezegd: ik ben niet de beste danser van Nederland. Maar daar gaan we wat aan doen. Ik heb nog een half jaar en zal iedereen verbazen. Een vriendin van me is danseres en zij gaat me helpen, het komt vast goed.” Vajèn van den Bosch is zijn tegenspeelster als Sandy.

Tim Douwsma in Nieuwe Tijden

In 2016 verschijnt Tim Douwsma ook in de splinternieuwe serie Nieuwe Tijden. In de spin-off van de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden, kruipt de acteur in de huid van Bobby Ros. Op 4 juli verschijnt de eerste aflevering op tv. Zodra GTST terug is van zijn zomerstop, verhuist Nieuwe Tijden naar Videoland.