Sterren op TV

Tim Baks vriend van Vivianne Bendermacher

Tim Baks is de vriend van Vivianne Bendermacher, presentatrice en techexpert van RTL Boulevard. De twee zijn al jarenlang samen en bekroonden hun liefde reeds met de geboorte van een kindje.

Tim Baks vriend Vivianne Bendermacher

Tim Baks is een echte hardloopfanaat. Hij loopt zelf zeer regelmatig en noemt zichzelf een ‘professioneel amateurhardloper’. Bovendien is Tim hardlooptrainer in opleiding en co-host van de populaire podcast Looppraat.

Om brood op de plank te krijgen is de vriend van Vivianne Bendermacher bovendien werkzaam in de e-commerce voor het sportieve kledingmerk New Balance. In het verleden werkte Tim ook nog bij Runners World.

Tim Baks en Vivianne Bendermacher hebben een kindje

In 2016 onthulde Vivianne Bendermacher haar zwangerschap. Ze zei destijds op Instagram: “Ik heb een nieuwtje ter grootte van een kiwi en van ongeveer 24 gram.. Ik ben zwanger!” In januari 2017 was het zover en zette ze een dochtertje op de wereld.

Vivianne Bendermacher in RTL Boulevard

Vivianne Bendermacher is steeds vaker in RTL Boulevard te zien, met name als het over nieuwtjes in de techwereld gaat. Verder runt ze de website Techionista.nl en schrijft ze columns voor LINDA en het Technisch Weekblad. Eerder klom Vivianne in de pen voor onder meer de tijdschriften KIJK en Viva, maar tegenwoordig richt ze zich dus steeds meer op televisieoptredens.

Gelukkig heeft Vivianne ook genoeg vrije tijd over, en dan gaat ze het liefst samen met vriend Tim Baks hardlopen. “Maar toen ik daarmee begon, wilde ik wel binnen drie maanden vijf kilometer kunnen lopen. Van luisterboeken word ik heel gelukkig, maar ik houd wel in Goodreads een lijstje bij met hoeveel ik lees en ik moet dit jaar zestig boeken luisteren. Alles wat ik doe – en dat is het gevaar dat erin sluipt – dreigt bij mij een taakje te worden. Als ik echt wil afschakelen, dan ga ik koken. Dan laat ik alles een half uurtje los”, vertelde ze aan VillaMedia.