Sterren op TV
Tiffany Vier Handen Op Een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tiffany in Vier Handen Op Eén Buik

Tiffany is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Tiffany is niet in de meest ideale situatie zwanger geraakt. Ze is nog erg jong en heeft al een zoontje van net negen maanden oud. Patty Brard schiet Tiffany nu te hulp.

Tiffany in Vier Handen Op Eén Buik

Tiffany doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze is twintig jaar oud en heeft al een zoontje van negen maanden. Nu is ze echter ook alweer zwanger van een tweede kindje. De twee hebben niet dezelfde vader en net als bij de eerste keer is Tiffany ook nu weer niet gepland zwanger geworden. Ze vindt het echter belangrijk dat ze haar kinderen een goede toekomst kan geven en wil dan ook graag met zichzelf aan de slag om een betere moeder te worden.

Voor Tiffany liep het leven niet makkelijk. Op vijfjarige leeftijd moest ze afscheid nemen van haar moeder, die plots vertrok naar Engeland. Haar vader was dan ook erg belangrijk voor Tiffany, maar ook hij kon niet voorkomen dat zijn dochter meerdere jeugdinstellingen van binnen heeft gezien. Patty Brard doet er alles aan om Tiffany een handje te helpen en laat zelfs haar moeder overkomen uit Engeland. Hoe dat loopt, zien we in Vier Handen Op Eén Buik.