Sterren op TV
Tiffany Curry vrouw Guido den Aantrekker

Tiffany Curry vrouw van Guido den Aantrekker

Tiffany Curry is de vrouw van Guido den Aantrekker, voormalig hoofdredacteur van de Story en entertainmentdeskundige aan de desk bij Shownieuws. Tiffany is de zus van Adam Curry, ondernemer en ex-man van Patricia Paay.

Tiffany Curry vrouw Guido den Aantrekker

Tiffany Curry en Guido den Aantrekker zijn in 2010 getrouwd. Ze hebben ook al een kind samen; iets wat Guido nooit voor mogelijk had gehouden. “Tot ik, nu zeven jaar geleden,op een beurs werd getroffen door de liefdesbliksem”, lacht hij in het magazine Vrouw.

“Tiffany. Lekker ding, achter in de dertig. Maar ook: gescheiden moeder van een zoon van zes jaar, Julius. Een acuut geval van oei. Afhaken? Geen optie: Tiffany bleek in alle facetten mijn droomvrouw. Mooi, sexy, lief, slim, grappig.” En gelijk kreeg hij, want nadat Guido het hart van Tiffany wist te veroveren zijn ze nu dus getrouwd en ouders van een kindje.

Tiffany Curry zus van Adam Curry

Tiffany Curry is de zus van Adam Curry, een Nederlands-Amerikaanse ondernemer en presentator. Adam was van 1988 tot 2009 getrouwd met Patricia Paay, en van 2012 tot 2015 nog met Micky Hoogendijk (presentatrice en model).

Guido den Aantrekker van de Story in Shownieuws

Guido den Aantrekker ontpopte zich tijdens zijn carrière als journalist tot een bevreesde man onder de BN’ers, met zijn sappige verhalen en geruchten. Youp van ‘t Hek noemde hem daarom al eens ‘roddelhufter’.

Guido begon dat zelf ook te vinden, en stopte daarom bij het gossipblad. “Tel daarbij op de vrije val van de oplagecijfers van de roddelbladen, die de laatste vijftien jaar met 60 procent daalden, en de onder druk staande freelancetarieven. Het is mooi geweest”, vertelde hij in De Volkskrant.

Tegenwoordig schuift Guido den Aantrekker regelmatig aan bij Shownieuws als entertainmentdeskundige. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij nog altijd de trotse man van Tiffany Curry en papa van hun zoontje is!