Sterren op TV

Ties is de man van Tess Milne

Ties is de man van Tess Milne, een Nederlandse televisiepresentatrice. De twee zijn getrouwd, hebben al een kindje en zijn in blijde verwachting van een tweede kleine. Tess is op de buis onder meer te zien in de spelletjesshow The Big Escape.

Ties de vriend van Tess Milne

In september 2016 bekroonden Ties en Tess Milne hun liefde, die al vijf jaar plaatsvond, met het huwelijk. In gezelschap van hun familie en goede vrienden gaven de blondine en haar twee jaar oudere liefde elkaar het ja-woord. Haar vrijgezellendag spendeerde Tess uitgerekend in de stad van de liefde: Parijs, in Frankrijk.

Over het aanzoek van vriend Ties vertelde Tess Milne al eens aan de Story: “Toen hij op zijn knieën ging, dacht ik: ik kan echt geen ‘nee’ zeggen. Terwijl ik helemaal nooit per se het trouwtype was. Maar ik wist ook dat ik hem niet voorbij kon laten gaan.”

Tess Milne getrouwd met Ties

De huwelijksdag was ‘een sprookje’. “Van tevoren denk je: ‘Jezus, wat een organisatie.’ Daarbij ben ik helemaal niet zo’n romantisch type. Maar, en dat is geen grap: vijf minuten van die dag maken alle voorbereidingen al meer dan de moeite waard. Als mensen nog twijfelen of ze wel of niet willen trouwen: ik zou het iedereen aanraden. Zoiets maak je, als het goed is natuurlijk, maar één keer in je leven mee.”

Ties en Tess kende echter ook een zware tijd waarin er gevochten moest worden voor de relatie. “Verliefdheid is daarbij een belangrijke factor. Want als je zo’n moeilijke periode hebt, moet je weten waarvoor je vecht. Maar dat weten Ties en ik. Waar wij voor strijden, dat is zo’n diep anker. Dat maakt het makkelijker om door de donkere dingen heen te gaan.”

Tess en Ties hebben een kindje en verwachten een tweede

Inmiddels is alles echter weer goed en hebben ze zelfs een kindje. Bovendien is er een tweede op komst, want Tess Milne is zwanger. Verder is Tess steeds vaker op de televisie te zien: zo is de Alkmaarse deelneemster aan de spelletjesshow The Big Escape. Als man Ties haar maar niet laat ontsnappen dan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Grootste geluk in mijn leven is vandaag 2 jaar geworden! ❤️ #voelmezorijkdatikbijnaontplof #magischedag✨

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

https://www.instagram.com/p/B6dWSJ6FDcC/