Sterren op TV

Thomas Roobrouck kandidaat in Expeditie Robinson NL vs. BE

Thomas Roobrouck is in Expeditie Robinson NL vs. BE één van de zestien deelnemers aan. De Belg miste zijn zoontje enorm tijdens zijn tijd op het onbewoonde eiland, maar heeft desondanks van iedere seconden genoten.

Thomas Roobrouck in Expeditie Robinson NL vs. BE

Thomas Roobrouck is geboren en getogen in Vichte, waar hij werkt als zelfstandig elektricien. Thomas droomde als kleine jongen al van een deelname aan Expeditie Robinson, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik ben wel een man van zotte ideeën.”

“Op mijn 18e ben ik een jaar naar het buitenland getrokken. Naar Oostenrijk, om er onder meer te werken in de skiverhuur. Dodentochten, survivaltochten, skydiven… als je iemand zoekt om mee te doen, bij mij ben je aan het juiste adres.”

Thomas uit Expeditie is een avontuurlijke flapuit

Verder noemt Thomas zichzelf een ‘echte flapuit’. “Ik heb me voorgenomen om me daar wat op de achtergrond te houden. In het dagelijkse leven zeg ik heel snel mijn mening. Als er iets mij niet aanstaat, flap ik het eruit.”

Dat het kamp van de Belgen een goeie heeft aan Thomas Roobrouck heeft, is duidelijk. Hij is topfit en zit daarvoor ook zeer regelmatig in de gym. Met zijn enorme baard is Thomas bovendien steeds vaker voor de camera te vinden als model.

Thomas miste zijn zoontje het hardst

Een vrouw of vriendin lijkt Thomas, op basis van zijn Instagram, niet te hebben. Wel heeft hij een kindje. “Het allerergste was voor mij het gemis van het thuisfront. Mijn zoontje van vier heb ik echt zot hard gemist. Dat gemis was voor mij hetgeen mijn deelname aan het tv-programma het hardst heeft gemaakt. Wat was ik blij toen ik die terugzag!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MyBoy Julian

Een bericht gedeeld door Thomas Roobrouck (@thomas_roobrouck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My boy ????????

Een bericht gedeeld door Thomas Roobrouck (@thomas_roobrouck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Styling @claytonleslie Photo @paulvanderlindephotography

Een bericht gedeeld door Thomas Roobrouck (@thomas_roobrouck) op