Sterren op TV
Thomas Geerdinck vriend Joy Beune

Thomas Geerdinck is de ex-vriend van Joy Beune

Thomas Geerdinck is de ex-vriend van Joy Beune. Beide zijn talentvolle schaatsers. De twee vierden in 2018 hun 3-jarige relatie, alleen was deze volgens vrienden al voorbij. Terwijl top-schaatser Kjeld Nuis het net uit had met Jill de Robles, leek het erop dat Kjeld en toen 19-jarige collega Joy steeds meer naar elkaar toe trokken. Inmiddels zijn Joy en Kjeld bij elkaar.

Thomas Geerdinck is de ex-vriend van Joy Beune. Niet alleen daarbuiten, maar ook op de schaatsbaan staat Joy er niet alleen voor. Ze heeft een vriend gevonden die misschien wel net zoveel van schaatsen houdt als zij zelf. Net als Joy is namelijk ook Thomas een talentvolle schaatser. Het 22-jarige schaatstalent hoopt ooit wereldkampioen allround te worden. Sinds hij in het team van JustLease zit, zet hij alvast goede stappen.

“Ik kan me nu 24/7 richten op het schaatsen. Dat is geweldig. Hiervoor zat ik bij gewest Friesland. Dat was mooi, maar ik moest bijvoorbeeld nog wel een bijbaantje nemen om rond te komen. Nu profiteer ik van de ervaring van m’n ploeggenoten, maar ook de faciliteiten zoals een fysio die altijd beschikbaar is. Ook ben ik anders gaan trainen, meer fietsen en lange blokken schaatsen. Ook ben ik meer in het krachthonk”, vertelde Thomas al aan RTV Oost. Met maar één doel voor ogen en dat zijn niet de Olympische Spelen. “Kijk, het zou fantastisch zijn als ik daar heen mag, maar eigenlijk droom ik van iets anders. Ik ben een echte allrounder en het hoogst haalbare daarbij is een wereldkampioenschap.”

Joy Beune groot talent en ex-vriendin van Thomas Geerdinck

Joy Beune zelf is ook een groot talent. De schaatsster is al eens gekroond tot nationale kampioene allround en timmert verder nog hard aan de weg om haar carrière nog beter te laten verlopen. Joy heeft ook maar één doel voor ogen. Ze is vastberaden om de top te halen. Daarnaast zit ze ook nog op school waar ze er alles aan doet om een HAVO-diploma te behalen.

De liefde van Joy voor schaatsen begon al toen ze nog erg jong was. Op negenjarige leeftijd stond de dame uit Borne voor het eerst op schaatsen en sindsdien begon ze de sport steeds meer te waarderen. Sinds haar veertiende werd het schaatsen ook steeds serieuzer en inmiddels is ze al veel prijzen verder. Het is afwachten waar Joy uiteindelijk zal eindigen.

Joy Beune, de vriendin van Thomas Geerdinck, volg je ook op Facebook en Instagram.
Thomas Geerdinck, de vriend van Joy Beune, volg je ook op Facebook en Instagram.