Sterren op TV
Eline Thomas van Gemert The Voice Kids

Thomas en Eline van Gemert in The Voice Kids

Thomas en Eline van Gemert doen mee aan The Voice Kids. De broer en zus deden eerder al eens mee aan de talentenjacht voor kinderen, alleen toen lukte het ze niet om de volgende ronde van het programma te halen. De twee doen nu beide opnieuw mee aan de Blind Auditions en slagen er wel in om de coaches te overtuigen.

Thomas van Gemert The Voice Kids

Thomas van Gemert is te zien in The Voice Kids. Hij is twaalf jaar oud en doet nu voor de tweede keer mee aan het programma. De eerste keer was in 2015, tijdens het vierde seizoen van The Voice Kids. Thomas zong toen het liedje Samen Voor Altijd van Marco Borsato en Jada Borsato.

Nu doet hij mee met De Man Die Niet Kan Gaan van Nielson. Zowel Douwe Bob als Ilse De Lange raken overtuigd van Thomas, waardoor hij door is naar de Battles. Hij komt in Team Ilse De Lange terecht.

Eline van Gemert The Voice Kids

Eline van Gemert trad na Thomas op in The Voice Kids. Overmand door alle emoties voor haar broertje, wist ook Eline de coaches te overtuigen. Ook Eline koos voor een Nederlands nummer. zij gaf de voorkeur aan Dominique van Anouk en overtuigde daarmee Marco Borsato en Douwe Bob. De keuze van Eline viel uiteindelijk op Marco Borsato.

Thomas van Gemert is te volgen via Instagram. Ook Eline van Gemert is te volgen via Instagram.