Sterren op TV
Thomas Cammaert Wie Is De Mol?

Thomas Cammaert doet mee aan Wie Is De Mol?

Thomas Cammaert doet mee aan Wie Is De Mol 2017. De acteur uit België legde zijn werk voor een maand neer, om met het succesvolle programma van de AVROTROS af te reizen naar de Verenigde Staten. Daarna pakte hij zijn acteursklussen weer op, met rollen onder andere Kogelvis en De Meiden. Het is niet bekend of Cammaert momenteel een relatie heeft.

Thomas Cammaert werd op 25 april 1984 geboren in Antwerpen. Hij groeide dus op in België, maar vertrok daarna naar Nederland om te studeren. Hij volgde de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In 2006 behaalde hij zijn diploma en daarvoor al had hij diverse rollen in toneelstukken.  Zo speelde hij in Don Carlos en In ademnood richting de dood. Om rollen zat Cammaert dus nooit verloren en naarmate hij meer ervaring op deed kreeg hij ook meer televisieaanbiedingen.

Thomas Cammaert in Wie Is De Mol? 2017

Thomas Cammaert is in Wie Is De Mol? meteen verdacht. Omdat Thomas acteur is zat hij meteen in het verdachtenhoekje. Voor acteurs is het simpelweg makkelijker om in de rol van de mol te kruipen en dus voor de makers een veilige keuze. Toch kan er door Wie Is De Mol? ook zomaar voor een andere mol gekozen zijn, want zo was journaliste Margriet van der Linden al eens de mol. Thomas Cammaert was in Wie Is De Mol 2017 in ieder geval niet van plan om zichzelf heel erg verdacht te maken, om andere zand in de ogen te strooien. Vooraf kondigde hij aan dat het soms wel goed kan uitkomen om verdachte acties uit te halen. Hij zou dat dan om subtiele en naïeve wijze doen. Cammaert, tijdens de uitzendingen was hij 32 jaar, is erg avontuurlijk ingesteld. Zo gaf hij aan vrijwel nergens bang voor te zijn. “Hoogtes, dieptes, water. Ik doe het allemaal.”

De andere deelnemers aan Wie Is De Mol? 2017 zijn Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Sanne Wallis de Vries, Sigrid ten Napel, Vincent Vianen en Yvonne Coldeweijer. Deze editie van WIDM speelde zich af in de Amerikaanse staat Oregon.

Thomas Cammaert in Soldaat van Oranje en Ramses

Thomas Cammaert acteerde in een aantal fraaie theaterstukken. Zo kroop hij in de rol van Anton in Soldaat van Oranje en speelde hij in Ramses. Hierin speelde Cammaert Joop Admiraal. Eerst in de musical, maar later ook in de televisieserie Ramses van de AVRO. Omdat Thomas Cammaert hiermee op televisie te zien was, steeg zijn bekendheid als Belg in Nederland. Daarop kreeg hij meer rollen aangeboden in films. Zo speelde hij in Ja, ik wil! (Sam) en Publieke Werken als Friedrich Ebert. Het staat dus vast dat we ook na Wie Is De Mol? nog geregeld van Thomas Cammaert zullen horen.

Volg Thomas Cammaert op Facebook, Twitter en Instagram