Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 21 april 2023

Thomas Berge relatie met Elianne Zweipfenning

Thomas Berge heeft weer een relatie. Chiel Thomas Ottink, beter bekend onder zijn artiestennaam Thomas Berge, is naast zanger ook te zien in Expeditie Robinson 2019. Hij heeft ook een zoontje en twee exen: Myrthe Mylius en Cassidy Roeks.

Thomas Berge en Elianne Zweifenning hebben een relatie

De relatie met Cassidy hield echter ook niet heel erg lang stand. Al hoopt zanger Thomas Berge wel nog altijd dat het alsnog goedkomt, zo erkende hij in 2019 in de Story. “Ik weet dat ik op een gegeven moment een beslissing moet nemen. Dat ben ik aan het uitvogelen, in de fase zit ik nu. Voor haar geldt precies hetzelfde.”

Maar Thomas heeft een nieuwe liefde gevonden! Hij heeft namelijk een relatie met Elianne Zweipfenning. Ze zijn zelfs al getrouwd! De twee lijken erg gelukkig met elkaar en hebben ook al een kind samen genaamd Saint.

Myrthe Mylius en Cassidy Roeks exen Thomas Berge

In 2017 gingen Thomas Berge en Myrthe Mylius uit elkaar. Ze hadden samen een zoontje genaamd Jack, maar Thomas was verliefd geworden op een andere vrouw: Cassidy. “Dat was heel moeilijk”, blikte Myrthe al eens terug in het Vrouw Magazine.

“Wanneer je onbekend bent, kun je je voor die dingen afsluiten en je ex desnoods van Facebook gooien, maar ik kon er door de media niet aan ontkomen. Dan waren ze weer daar gesignaleerd, en dan weer op vakantie.”

Thomas Berge in Expeditie Robinson 2019

De trotse vader timmert ondertussen vrolijk verder aan zijn carrière als zanger. Bovendien zal hij te zien zijn in Expeditie Robinson 2019. Daarover schreef de Haaksbergenaar op Instagram al: “Ik kan bijna niet omschrijven wat er na een lange tijd door me heengaat, als ik denk aan het grootste avontuur van mijn leven, en ik mag het eindelijk delen! Dankbaar voor nieuwe vrienden, bewustwording en een ervaring die ik mijn leven lang zal koesteren.”

Een nieuwe liefde zal Expeditie Robinson hem niet opgeleverd hebben, maar wie weet komt het ooit weer goed met ex Cassidy Roeks (het nichtje van Yasmin Karssing uit Temptation Island VIPS). Wij zijn benieuwd!