Sterren op TV
Thom Goderie Queens of the Jungle Thom's Warehouse

Thom Goderie doet mee aan Queens of the Jungle

Thom Goderie is te zien in Queens of the Jungle. Voor Thom betekent zijn deelname aan het programma op SBS 6 absoluut niet zijn debuut op de Nederlandse televisie. Hij heeft in de afgelopen jaren al de nodige klusjes gehad als presentator en werd uitgeroepen tot Mister Gay 2011. In Queens of the Jungle moet blijken of Thom Goderie er ook in slaagt om in een jungle te overleven.

Thom Goderie in Queens of the Jungle

Thom Goderie is één van de mannelijke deelnemers aan het programma Queens of the Jungle. In dat programma is het de bedoeling dat vier mannen en vier dames erin slagen om te overleven in de jungle. Mochten zij daar met zijn allen in slagen, dan mogen ze een prijzenpot van liefst 100.000 euro verdelen.

Zodra er kandidaten afvallen, zal ook de prijzenpot afnemen. Volgens Thom mogen we het nodige verwachten van het programma. “Gaat hysterisch worden”, kondigde hij alvast aan op zijn Facebook-pagina.

Thom Goderie op OutTV en Mister Gay 2011

Thom Goderie heeft in de afgelopen tijd al een aardige naam opgebouwd. Zo sleept hij in 2011 de titel MR. Gay in de wacht, waarna de uit Roosendaal afkomstige Thom de nodige tv-zenders afliep om daarover te praten. Ook hebben we Thom voorbij zien komen als razende reporter van OutTV en kwam hij regelmatig langs bij Life 4 You. Ook hoorden we Thom verschillende keren op de radio, waaronder bij Q Music en bij Giel Beelen.

Ook heeft Thom al een eigen programma bij OutTV. In Thom’s Warehouse gaat hij langs bij bekende mensen. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog veel horen van Thom, die in 2012 op de vierde plaats eindigde tijdens de MR Gay World verkiezing. Jordy De Smedt is overigens de vriend van Thom. In onderstaande filmpje zie je Thom Goderie in actie voor Thom’s Warehouse.

Thom Goderie is te volgen via Instagram en Facebook.