Sterren op TV
Thijs-Romer-is-de-ex-man-van-Katja-Schuurman-150x150

Thijs Römer is de ex man van Katja Schuurman

Thijs Römer is de ex man van Katja Schuurman. Het stel trouwde in 2006, uiteindelijk scheidde ze 10 jaar later. Thijs Römer en Katja Schuurman hebben samen een dochter. Zij heet Sammie en is op dit moment 12 jaar oud. Dat zien we op het Instagram-account van Thijs. Hij lijkt op dit moment vrijgezel te zijn, Katja Schuurman heeft wel een vriend, zijn naam is Niek Schrijvershof.

Inhoudsopgave

Alles over Katja Schuurman

Katja Schuurman is geboren in 1975 in Bunnik. Haar vader is van Nederlandse afkomst en haar moeder is van Surinaamse afkomst. Velen van ons zullen Katja’s zus Birgit ook wel kennen. Zij acteert en zingt namelijk ook. Katja heeft samen met thijs een dochter genaamd Sammie. Toen het huwelijk in 2016 strandde, was ze weer snel aan de man.

Ze had al snel een relatie met topkok Freek van Noortwijk. Helaas, is dit ook alweer over. Niek Schrijvershof, is haar nieuwe vriend. Dit deelde Katja Schuurman op haar Instagram-account. Ook op het Instagram-account van Niek Schrijvershof is een foto te zien van het stel.

Alles over Thijs Römer

Thijs Römer is geboren op 26 juli 1978 in Amsterdam, Nederland. Bij het grote publiek staat hij bekend door zijn rol in de film en televisieserie over Theo van Gogh. Voor zijn werk won hij in 2005 de Gouden Kalf. De carrière van Römer begon allemaal in 1999.  De tv-serie ‘Nieuwe buren’ was een groot succes. Hier speelde hij in met ex Katja Schuurman, ook echtpaar Daan Schuurmans en Bracha van Doesburg waren te zien in deze serie. in 2015 bracht hij zijn eerst boek genaamd ‘Weemoedt’ uit, dit boek werd uiteindelijk verfilmd. Hierin speelde Römer zelf de hoofdrol.

Thijs Römer ligt onder vuur

Tijdens de RoddelPraat-uitzending van 11 mei 2022 werd Thijs Römer beschuldigd van het misbruiken van een toen die tijd 14-jarig meisje. Het meisje zal op dit moment 20 jaar oud zijn.. Het meisje gaf dit aan op Twitter. Normaal, reageert hij niet zo snel, dit keer reageerde hij direct. Thijs Römer ontkende dat het waar is. Hij heeft immers zelfs een tiener dochter

Nena Kruizenga is het meisje waarover het gaat. Later, gaf ze aan dat ze dit beter niet via Twitter kon melden, maar ze neemt haar woorden zeker niet terug. Op dit moment liggen er 3 aangiftes tegen Thijs Römer voor verkrachting. Het wordt op dit moment onderzocht door het Openbaar Ministerie. Mochten de beschuldigingen waar blijken te zijn, wensen we de slachtoffers veel sterkte. 

Alles rond deze zaak volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.