Sterren op TV
Thierry ex Chayenne Ex on the Beach Double Dutch

Thierry is de ex van Chayenne in Ex on the Beach Double Dutch

Thierry is de ex van Chayenne in Ex on the Beach Double Dutch. Thierry is 24 jaar oud en wordt niet heel hartelijk ontvangen in de villa. Chayenne baalt enorm van het feit dat juist hij is aangekomen op het eiland. De twee zijn niet zo lekker uit elkaar gegaan. Thierry mag direct op date met Lisa, die zich gelijk volledig stort op hem.

Thierry ex Chayenne in Ex on the Beach Double Dutch

Thierry is de ex van Chayenne in Ex on the Beach Double Dutch. Zij is allesbehalve blij met het feit dat hij is aangekomen op het eiland. “Waarom ben jij hier? Voor mij is het echt niet meer dan een stuk vuil.” Thierry is echter niet van plan om zich daar zomaar bij neer te leggen. Hij wil zeker losgaan in Ex on the Beach Double Dutch.

“Ik ben hier gewoon om plezier te maken en haar duidelijk te maken dat het nooit iets zal worden tussen ons. Als iemand vraagt aan mij met hoeveel vrouwen ik seks heb gehad. Dan zeg ik: Kijk, stel geen vragen waar je het antwoord niet op wil weten”, vertelde Thierry. Hij omschrijft zichzelf verder als een spannende jongen. “Ik weet dat ik niet lelijk ben, dus de rest kan eigenlijk gaan.”

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Thierry is te volgen via Instagram.