Sterren op TV
Theresa Kofoed vriendin Nicolai Jørgensen

Theresa Kofoed is de vriendin van Nicolai Jørgensen

Theresa Kofoed is de vriendin van Nicolai Jørgensen. De Deense spits van Feyenoord doet het heel erg goed in Rotterdam, maar ook naast het veld is hij met zijn neus in de boter gevallen.

Nicolai Jørgensen en vriendin Theresa Kofoed gaan trouwen

Bij Feyenoord is men ongelooflijk blij met de aanwezigheid van Jørgensen. Die kroonde zich in het seizoen 2016-2017 immers tot de topschutter van de Eredivisie. In De Kuip hebben de fans van de topclub echter ook altijd een glimlach op het gezicht als zijn vriendin Theresa Kofoed aanwezig is. Dat is niet verwonderlijk… Want volgens velen is de Deense de mooiste voetbalvrouw van de gehele Nederlandse competitie.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er heugelijk nieuws op komst is voor Jørgensen en zijn vriendin. De twee Denen hebben namelijk een zomerbruiloft gepland. In de maand december van 2016 besloot de Feyenoorder dat het de hoogste tijd was om Theresa ten huwelijk te vragen. Zij antwoordde natuurlijk met een volmondig ‘ja’. Sindsdien loopt de Deense rond met een dure ring om haar vinger, zoals te zien op de Instagram-pagina van haar vriend.

Kofoed was cheerleader bij de club van vriend Jørgensen

De eerste ontmoeting tussen Nicolai Jørgensen en Theresa Kofoed vond plaats bij FC Kopenhagen, de vorige werkgever van de topschutter. Kofoed werkte daar als cheerleader en trok de aandacht van de spits met haar ingestudeerde dansjes. In de zomer van 2016 vertrok Jørgensen voor ongeveer 3,5 miljoen euro naar Feyenoord. Vriendin Kofoed verhuisde natúúrlijk met hem mee. In Rotterdam werd het stel eigenlijk alleen maar verliefder, getuige dus de geplande bruiloft. Jørgensen is duidelijk trots op zijn ‘verovering’, want hij is erg scheutig met foto’s van Theresa op zijn sociale media.

Theresa Kofoed kun je volgen via Instagram en Facebook.