Sterren op TV
Teun Luijkx How Do They Do It?

Teun Luijkx is presentator van How Do They Do It?

Teun Luijkx heeft in de afgelopen tijd vooral een naam opgebouwd als acteur, maar in 2016 gooit hij het over een andere boeg. Luijkx gaat namelijk samen met Joep van Deudekom het programma How Do They Do It? presenteren, een programma op Discovery Channel. Teun Luijkx heeft overigens ook een bekende vriendin. Hij is al jaren samen met Eva Laurenssen, die al naam maakte als actrice en zangeres.

Inhoudsopgave

Teun Luijkx presentator van How Do They Do It?

Teun Luijkx is op dinsdag 23 augustus 2016 voor het eerst te zien als de presentator van How Do They Do It? Het is voor de veelzijdige Teun een droom die uitkomt. In het verleden wilde hij namelijk altijd uitvinder worden. Dat is hem weliswaar niet gelukt, maar hij kan er nu wel van alles over vertellen. Arno Flapper, de grote man bij Discovery Channel, is blij met Luijkx bij het team. “Vier jaar geleden gaven we How Do They Do It voor het eerst een lokaal karakter door Joep van Deudekom het programma te laten presenteren. Na vier succesvolle jaren breiden we het team nu uit met Teun Luijkx, waar ik ontzettend blij mee ben”, vertelde hij eind april. Hieronder kun je alvast een preview zien.

Vriendin van Teun Luijkx: Eva Laurenssen

Teun Luijkx blijkt al een tijdje gelukkig te zijn in de liefde. Hij heeft een relatie met Eva Laurenssen, die zelf ook regelmatig op de televisie te bewonderen is. Tegenover het Veronica Magazine sprak Teun over zijn geluk in de liefde. Toen hem de vraag ‘Single of Bezet?’ werd voorgelegd, reageerde hij duidelijk. “Daar hoef ik niet lang over na te denken, bezet natuurlijk. Ik vind het zo veel leuker en fijner met mijn meisje. Ik ben veel gelukkiger dan dat ik voorheen was. En het is fijn dat ze ook in het vak zit”, vertelde Teun. Hij leerde Eva overigens via via kennen, gaf hij eens aan bij Koffietijd. En met haar billen, zit het volgens Luijkx ook wel goed. “Ik heb geluk, want mijn vriendin heeft de mooiste billen ter wereld.”

Teun Luijkx als acteur

Ondanks zijn leeftijd van nog geen dertig jaar, heeft Luijkx ook als acteur al de nodige rollen gehad. We zagen Luijkx voorbij komen op televisie en op het toneel. Teun bouwde daarbij vooral naam op door zijn vertolking van Adam de Heer in de serie A’dam – E.V.A. Ook werkte hij mee aan onder andere Bloedverwanten, S1NGLE en Prinses op de erwt. Kiezen tussen televisie en het toneel lukt Luijkx maar moeilijk. “Met theater is het allemaal begonnen. Het is mijn oude liefde sinds mijn eerste levensjaar. Televisie is iets van de laatste jaren waar ik nog zo veel in moet ontdekken. Theater en tv zijn compleet anders: in het theater krijg je direct reactie van het publiek, op tv moet je daar langer op wachten”, verklapte hij aan Veronica Magazine. Teun kun je overigens ook kennen van zijn deelname aan De Slimste Mens en zijn optredens in verschillende videoclips.

Teun Luijkx is te volgen via Instagram en Facebook.