Sterren op TV
Tessa Armando Spoorloos

Tessa en Armando in Spoorloos

Tessa en Armando zijn te zien in Spoorloos. Tessa was twee jaar oud toen ze haar vader voor het laatst zag. Ze begrijpt niet zo goed waarom haar vader nooit naar haar gezocht heeft. De nu twintigjarige Tessa wil dan ook antwoorden. Armando was vorige week ook al te zien in Spoorloos. Hij zoekt naar zijn biologische moeder, maar die zoektocht verloopt allesbehalve vlekkeloos.

Tessa zoekt vader in Spoorloos

Tessa wil haar vader vinden in Spoorloos. Toen ze twee jaar oud was, verliet haar vader haar en nu achttien jaar later wil ze weleens weten wie hij is. Ze heeft er dan ook al van alles aan gedaan om haar vader weer te vinden, maar tevergeefs. De twintigjarige Tessa heeft dan ook de hulp van Spoorloos ingeschakeld in de hoop meer te weten te komen over haar vader uit Uruguay.

Haar vader heeft zijn dochter nooit meer gezocht. “Ik denk dat dat het pijnlijke deel is. Want je wilt natuurlijk dat hij jou wilt. Dat hij jou ook zoekt en zich afvraagt hoe het met jou gaat, dat soort dingen.” Vooral op verjaardagen miste ze hem enorm. In Spoorloos komen we erachter of Tessa haar biologische vader vindt.

Armando terug in Spoorloos

Armando was vorige week al te zien in Spoorloos, maar zoekt nog steeds naar zijn biologische moeder. Spoorloos slaagt erin een mevrouw op te sporen die de moeder van Armando lijkt te zijn, maar zij ontkent. Opmerkelijk genoeg laat de dame in kwestie daarna niets meer van zich horen. Armando blijft dan ook in onzekerheid achter. “Ik denk dat het ook wel een beetje angst is. Misschien is ze bang dat ik boos op haar ben.”

“Vroeger heb ik die gedachte wel gehad en ik heb die dingen wel uitgesproken, van ja, waarom? En waarom ik? Was ik fout? Wat een stomme moeder. Maar nu begrijp ik het heel erg. Ik begrijp het, want je wil het beste voor je kind. Dus voor mij is het heel belangrijk dat mijn moeder weet dat ze zich niet schuldig hoeft te voelen, echt totaal niet.” Het is de vraag of hij zijn moeder nog vindt.

De afgelopen weken in Spoorloos:
Armando, Rafael en Daniela
Isabel en Marco
Kevin en Nilantha
Alexander en Cherine