Sterren op TV
tessa-lauren-elvira-en-lynn-van-hot-summer

Tessa, Lauren, Elvira en Lynn van Hot Summer

Lynn Lybaert, Tessa Kort, Lauren Loois en Elvira Figaroa zijn de vier dames die meedoen aan Hot Summer, het nieuwe programma van Secret Cirkle. Het programma wordt gepresenteerd door Zimra Geurts en is sinds 8 oktober te zien op Ziggo-kanaal 791. In Hot Summer zitten de vier vrouwen een week lang in één huis in Portugal, met drie mannen.

Inhoudsopgave

Tessa Kort van Hot Summer

Tessa Kort debuteert in Hot Summer niet op de televisie. Ze was eerder al eens te zien in het RTL-programma Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf. Tessa was toen pas negentien jaar. Nu, ruim vier jaar later is ze 24 jaar. Bovendien deed Tessa Kort ook mee and Benulux Next Top Model. Ze haalde ook nog het nieuws, omdat ze in Nepal was opgepakt, nadat ze haar broek had laten zakken. In Hot Summer doet Tessa Kort een nieuwe poging naar roem. Het vrijgezelle model kreeg in dit Secret Circle-programma de meest spannende opdrachten voorgeschoteld. Het was er dus niet alleen maar lui-lekker-land, er moest ook nog wat gedaan worden. Of de losbandige Tessa die opdrachten ook vervelend vond om uit te voeren is dan weer de vraag. De opdrachten moesten namelijk met uitgevoerd worden met de stoere mannen Boy, Quint en Calvin.

Tessa Kort kun je volgen op Facebook en Twitter en Instagram

Lynn Lybaert van Hot Summer

Lynn Lybaert is de Belgische kandidate van Hot Summer. De 24-jarige blondine stond een paar jaar geleden in haar land al flink in de mediabelangstelling. Lynn Lybaert was in 2014 in de race voor knapste studente van Vlaanderen, georganiseerd door P-Magazine. Er werd door diverser partijen verontwaardigd gereageerd. Lynn zelf reageerde ook op de discussie. “Fotoshoots zijn een hobby, dus wilde ik graag meedoen”, vertelde Lynn Lybaert in De Standaard. “Alle meisjes weten dat ze puur op een foto worden beoordeeld en gaan daarmee akkoord. De wedstrijd geeft wel aan waar de meisjes studeren, maar verder is het een pure vleeskeuring.” Het lukte de vrolijke Lynn om af te studeren en behaalde haar diploma kleuteronderwijs van de Arteveldehogeschool in Gent. In Hot Summer zal het er voor Lynn Lybaert anders aan toe gaan, maar wie een blik op haar social media werpt ziet dat er van voor de klas staan weinig is terecht gekomen.

Je kunt Lynn Lybaert volgen op de volgende kanalen: Facebook en Instagram

Lauren Loois van Hot Summer

Lauren Loois is de derde vrouwelijke deelnemer aan Hot Summer. Lauren komt uit Amsterdam en dus mag je van haar verwachten dat zij ook in Hot Summer haar hart op de tong heeft. Tijdens Hot Summer is de tattoe van Lauren Loois op haar buik gespreksonderwerp. Dat Lauren Loois het niet alleen van haar uiterlijk moet hebben blijkt wel uit het feit dat ze Rechtsgeleerdheid heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor ging de jonge Lauren al naar de Hogeschool van Amsterdam. Grappig detail: Ruud Vormer, middenvelder bij Club Brugge is de neef van Lauren Loois. Sinds dit jaar heeft de 23-jarige Lauren ook haar eigen kanaal op YouTube. Daarnaast mag Lauren ook NPO Zapp x ADE presenteren. Wil je haar volgen op Snapchat? Dat kan: Laurenfaithm.

Lauren Loois is te volgen op Facebook, Instagram en Twitter

Elvira Figaroa van Hot Summer

Elvira Figaroa is de vierde vrouwelijke deelnemer van Hot Summer. Elvira woont in Den Haag, maar is geboren in Willemstad. Ze heeft niet stil gezeten in haar leven. Ze gaat door het leven als Playmate, International Model, Entertainer en DJ. En dan is ze dus ook nog op televisie te bewonderen. Ze heeft na haar opleiding Marketing nog wel even een baan gehad Deloitte & Touche, maar het blijkt dat Elvira zichzelf ook uitstekend weet te vermarkten. Het gaat de schone voor de wind. Ze heeft geregeld modellenwerk, daarnaast wordt ze ook regelmatig geboekt als DJ en nu maakt Nederland dus ook kennis met haar via Hot Summer op Secret Circle.

Volg Elvira Figaroa op Facebook, Instagram en Twitter

Elvira Figaroa

Lauren Loois

Lynn Lybaert

Tessa Kort

Geplaatst door Tessa Kort op donderdag 4 februari 2016

Geplaatst door Tessa Kort op zondag 16 augustus 2015