Sterren op TV
Tessa Desteny Lekker Slim Tesdeny

Tessa en Desteny in Lekker Slim als Tesdeny

Tessa en Desteny doen mee aan Lekker Slim. Het duo, dat zo nu en dan ook YouTube-video’s uploadt, bracht vol trots naar buiten mee te zullen doen aan het programma. Tesdeny, zoals het duo zichzelf noemt op YouTube, is op 9 november voor het eerst te zien in Lekker Slim op RTL5. Wat al gauw opvalt met Tessa Teslyn Schubert en Desteny Hilbrink, is dat het echte lachebekjes zijn.

Tessa Teslyn Schubert in Lekker Slim

Tessa Teslyn Schubert is met haar 22 jaar de oudste van de twee dames. De jongedame is afkomstig uit Amsterdam en werkte in het verleden al als verkoopster bij Slagerij Aarse. Tegenwoordig is ze werkzaam bij een kapper. En dat is haar ook wel af te zien, want het haar van Tessa zit altijd perfect. Met het nieuws hoef je Schubert overigens niet lastig te vallen. “Ik kijk geen nieuws, daar zijn wij echt veel te slim voor, wij weten precies wat er allemaal gebeurt op de wereld. Mensen gaan dood door Pokémon”, zo vertelde Tessa al tijdens de voorstelvideo van Tesdeny.

Tessa Teslyn Schubert is te volgen via Instagram en Facebook.

Desteny Hilbrink in Lekker Slim

Desteny Hilbrink is 21 jaar oud en ook afkomstig uit Amsterdam. De grootste vraag is misschien wel of deze altijd lachende dame wel door had dat ze opnames had voor Lekker Slim. Zelf noemde ze het in een video met Tessa namelijk constant de ‘BFF-quiz’. Duidelijk is wel dat het duo niet heel dom over wilde komen.

“Want anders wordt het helemaal niets en staan we straks ook nog op Dumpert of zo”, vertelde Desteny. Of het helemaal goed is gekomen, is de vraag. Want sinds kort heeft Hilbrink wel haar Facebook-profiel offline gehaald. Opmerkelijk genoeg was Desteny na de opnames trouwens wel een beetje aangeschoten. “We zitten hier al de hele dag wijn te drinken.”

Desteny Hilbrink is te volgen via Instagram.

Tessa Teslyn Schubert

Desteny Hilbrink