Sterren op TV
Terence Beau Hesling naakt Adam Zkt. Eva VIPS

Terence naakt in Adam Zkt. Eva VIPS voor Beau Hesling

Terence is voor Beau Hesling naakt te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Deze jongeman is vrijgezel en hoopt weer een leuke vrouw in zijn leven tegen te komen. In Adam Zkt. Eva VIPS doet hij een poging om het hart van Beau te veroveren. Dat moet echter wel direct naakt. Of het hem lukt, zien we in Adam Zkt. Eva VIPS.

Terence in Adam Zkt. Eva VIPS

Terence doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Terence is 31 jaar oud en heeft een fulltime baan in Amsterdam in de luchtvaart als data-analist. Terence is jonger dan zijn concurrent in Adam Zkt. Eva VIPS. Hij neemt het namelijk tegen de 38-jarige Daniël op. De twee verschillen naast leeftijd ook qua uiterlijk aardig van elkaar.

Terence wil in Adam Zkt. Eva VIPS graag een goede indruk achterlaten op Beau Hesling. “Beau lijkt me echt een super, super leuke vrouw. Aantrekkelijk, spannend en ook wel slim volgens mij. Zij is meer dan een ex playmate. Wel een uitdaging met haar kinderen, maar daar loop ik zeker niet voor weg. Ik ben een romanticus, misschien wel een beetje een hopeloze soms. Maar ik houd wel meer van de diepgang en iemand echt leren kennen en vanuit daar verliefd worden.”

Terence voor Beau Hesling naakt

Terence doet voor Beau Hesling naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Een jaar geleden had hij daar waarschijnlijk nooit gezeten, want toen was hij naar eigen zeggen nog een stuk zwaarder. Terence is soms dan ook wel onzeker. “Ik ben niet iemand, als ik uitga, met vol vertrouwen zomaar op iemand afstap om even een babbeltje te maken. Dus daar ben ik wel een tikkeltje verlegen in.”

Daar is in Adam Zkt. Eva VIPS echter niets van terug te zien. Vol vertrouwen stapte hij op Beau Hesling af. Toch is het Terence niet gelukt om het hart van Beau Hesling te veroveren. Zij besloot de sleutel voor zichzelf te houden en hem niet te delen met één van de naakte Adams.