Sterren op TV
Deze koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Deze koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

15 maart 2023 maakte RTL bekend wie de deelnemers worde nvan het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Mitch en Iris, Lester en Miriam, Evie en Mike en Shanta en Joël zijn de koppels die meedoen aan ‘Temptation Island’. Het programma wordt opgenomen in het prachtige Mexico. Net zoals vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels.

Mitch en Iris doen mee aan Temptation Island 

Inhoudsopgave

Mitch en Iris doen mee aan Temptation Island 

Mitch en Iris doen mee aan ‘Temptation Island’. Ondanks het stel het prima voor elkaar heeft, gaat het minder met hun relatie. De bloedmooie Iris mist intimiteit. Wel, heeft het stel een prachtig huis en doen ze alles samen. Toch, vragen Mitch en Iris zich af of ze wel voor elkaar gemaakt zijn. Ze gaan tijdens ‘Temptation Island’ kijken of ze de verleiding aan kunnen.

Lester en Miriam Doen mee aan Temptation Island 

Lester en Miriam Temptation Island 

Lester en Miriam doen mee aan ‘Temptation Island 2023’. We denken dat dit koppel voor sensatie gaat zorgen. Voor Lester en Miriam is ‘Temptation Island’ de ultieme relatietest. Miriam, is snel jaloers, hier baalt haar 6 jaar oudere vriend regelmatig van. De knappe Miriam is de jongste deelneemster van het programma. Ze is pas 23 jaar oud. Lester, is 6 jaar ouder dan zijn vriend. We zijn benieuwd of dit koppel de verleiding kan weerstaan.

Evie en Mike doen mee aan Temptation Island 

Evie en Mike doen mee aan Temptation Island 

Evie en Mike deden al eerder mee aan ‘Temptation Island’. Ze deden niet mee als koppel, maar als singels. In het allereerste seizoen van dit programma werden Evie en Mike smoorverliefd op elkaar. Het stel is inmiddels al twee jaar samen. Mike en Evie zitten in een belangrijke periode in hun relatie. De prachtige Evie heeft een kinderwens, deze deelt haar huidige vriend Mike niet. Hier hebben ze in het dagelijks leven veel onenigheid over. 

Shanta en Joël doen mee aan Temptation Island 

Shanta en Joël doen mee aan Temptation Island 

Shanta en Joël zijn beide erg jaloers. Ondanks het goed gaat met hun relatie, ziet ook dit stel ‘Temptation Island’ als een relatie test. Beide krijgen namelijk veel aandacht van andere vrouwen/mannen. Hierdoor worden ze nog jaloerser.  Het zorgt voor spanningen in de relatie. Mochten ze het programma goed doorkomen, dat zijn ze voor elkaar gemaakt.