Sterren op TV

Tauan Vianna Badarane ex-vriend van Anita Heilker

Tauan Vianna Badarane is de ex-vriend van Anita Heilker, voormalig zangeres van de Dolly Dots en deelneemster van Expeditie Robinson 2019. Anita Heilker is nu dan ook vrijgezel.

Tauan Vianna Badarane ex-vriend Anita Heilker

In 2012 verbraken Tauan Vianna Badarane en Anita Heilker hun relatie. Tauan is een 28 jaar jonger fotomodel uit Brazilië. Sinds de breuk met hem is Anita vrijgezel.

Wel is ze naarstig op zoek geweest naar een nieuwe vlam. De oud-zangeres zette zelfs de datingapp Tinder in. “Waarom niet, dacht ik”, vertelde ze eens in het blad Story. “Ze zeggen dat het tegenwoordig dé manier is om een leuke vent te vinden. Dus heb ik een profiel aangemaakt.”

“Maar of het ook werkt?! In de afgelopen jaren heb ik hooguit twee keer een afspraakje gehad. En bij beide dates wist ik al na een paar minuten dat het niet zou gaan werken. De mannen die op Tinder zitten, zijn niet echt mijn types.”

Anita Heilker vrijgezel op Tinder

Bovendien vindt ze het chatten met onbekenden lastig. “Het zijn rare, oppervlakkige gesprekken die je dan voert. Een praatje in de kroeg is makkelijker. Dan kijk je iemand in de ogen. Dus ik denk niet dat ik mijn toekomstige partner via Tinder ga vinden.”

De in Schiedam geboren Anita Heilker maakte tijdens haar carrière vooral naam als Dolly Dot. In de afgelopen jaren verscheen ze ook nog op televisie in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS, op RTL, en als deel van de honderd-koppige jury in All Together Now.

Anita Heilker deelneemster Expeditie Robinson

Anita Heilker behoorde tot de eerste vier bekendgemaakte deelnemers van Expeditie Robinson 2019. Samen met Frank van der Lende, Jaap van Deurzen en Dionne Slagter werd ze onthuld tijdens een uitzending van RTL Boulevard.

De kans dat ze daar haar grote liefde nog tegen gaat komen is niet al te groot. Misschien maakt ze op Tinder zelfs nog meer kans!