Sterren op TV
Tattoo Fixers TLC

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Tattoo Fixers Jay, Sketch en Alice helpen je aan een nieuw plaatje

Jay, Sketch en Alice helpen je in Tattoo Fixers van je verkeerde tattoo af en maken er alsnog een schitterend plaatje van. Tattoo Fixers is in Nederland te zien op TLC en van origine een Brits programma van Channel 4.

Inhoudsopgave

Tattoo Fixers lossen je probleem op

Wie heeft er tegenwoordig geen tatoeage? Maar ben je er ook altijd blij mee… Als je op een avond nét iets te veel gedronken hebt en een tattoo laat zetten, of als je denkt eindelijk de liefde van je leven te hebben gespot en je laat zijn of haar naam op je arm vereeuwigen. In beide gevallen kan het de volgende morgen wel eens slecht uitpakken. Als je de tatoeage nuchter ziet schrik jij je een hoedje, of wanneer je arm net is voorzien van een naam word je gedumpt. Dat is het moment om de Tattoo Fixers te bellen voor hulp. Het maakt niet uit wat je geplaatst hebt, Jay, Sketch en Alice weten wel een oplossing voor je.

Jay, Sketch, Alice en Paisley redden je tatoeage

Tattoo Fixers is een Brits realityprogramma dat zich afspeelt in de wijk Hackney in Londen. De insteek is om mensen te helpen door hun huidige tatoeage te bewerken tot een nieuw. In alle gevallen is het zo dat er een verhaal achter de tatoeage zit en er vooral een verhaal is waarom de Tattoo Fixers in actie moeten komen om er iets anders van te maken. De originele cast van het programma bestond uit Jay Hutton, Steven Porter aka Sketch, Lou Hopper en receptioniste Paisley Billings. In het tweede seizoen werd Lou Hopper vervangen door Alice Perrin. De cast is in het aankomende seizoen uitgebreid met Glen Carloss.

Tattoo Fixers on Holiday

Het eerste seizoen van Tattoo Fixers werd in 2015 uitgezonden in Groot-Brittannië en bestond uit negen afleveringen. De serie was een succes, waardoor het tweede en derde seizoen al bestond uit vijftien afleveringen. Nu komt er een vierde seizoen met Glen Carloss als nieuw lid van de groep. Ook is er inmiddels een spinoff gemaakt van het programma genaamd Tattoo Fixers on Holiday. Het kwartet Jay, Sketch, Alice en Paisley zijn hierbij op reis gegaan naar de Middellandse Zee. Daar openden ze een pop-up shop om flink wat tattoos weg te laten halen van met name jongeren die dronken een klein foutje hebben gemaakt. De tatoeage weg laten halen is geen optie, dus dan moet er maar wat moois van gemaakt worden. En één ding scheelt, zodra je in de stoel van de Tattoo Fixers ligt wordt er in ieder geval goed nagedacht over een zo mooi mogelijk plaatje.