Sterren op TV
Tanja en vriend Jeremy met Patty Brard Vier Handen op een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tanja en vriend Jeremy in Vier Handen Op Eén Buik

Tanja en haar vriend Jeremy zijn te zien in Vier Handen Op Eén Buik. In het programma worden vrouwen gevolgd die al op zeer jonge leeftijd moeder worden zonder dat de ideale omstandigheden daar zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld een knipperlichtrelatie, een moeilijke jeugd gehad of slagen ze er niet in om financieel rond te komen.

Tanja en Jeremy in Vier Handen Op Eén Buik

Tanja en haar vriend Jeremy doen mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Tanja is niet in de meest ideale omstandigheden zwanger geworden, maar ze weet wel zeker dat ze voor haar toekomstige kind wil verwachten. Als de negentienjarige Tanja erachter komt dat ze zwanger is, dan komt dat als een grote verrassing. Ze besluit echter snel het juiste voor haar kindje te doen en besluit bij haar tien jaar oudere vriend Jeremy in te trekken.

Voor Tanja is het echter helemaal niet zo gezellig in de stad waar Jeremy al woonde. Ze heeft daar tenslotte geen vrienden en is een aardig stuk van haar familie vandaan. Ook blijkt Jeremy niet echt de ideale vriend vanwege zijn verslavingen voor gamen en jointjes roken. De financiële situatie van het stel ziet er ook niet goed uit. Patty Brard wil Tanja en haar vriend Jeremy maar al te graag helpen in Vier Handen Op Eén Buik om de omstandigheden op orde te krijgen voor de geboorte van hun kind.