Sterren op TV
Talita Blijd The Voice of Holland TVOH

Talita Blijd zangeres The Voice of Holland

Talita Blijd doet mee aan The Voice of Holland. Toen de zangeres zag dat de inschrijvingen voor het negende seizoen van de talentenjacht waren begonnen, kon ze niet anders dan zichzelf nu ook een keer inschrijven. Hoever haar dat heeft gebracht, is nog niet duidelijk. Wat wel al bekend is, is dat Talita een groot talent is.

Talita Blijd in The Voice of Holland

Talita Blijd doet mee aan The Voice of Holland. Ze schreef op haar Instagram-account een berichtje waarin ze haar deelname aankondigde. “Ik mag het dan eindelijk bekend maken. Ik doe mee aan The Voice of Holland!” Daar voegde ze aan toe dat ze eindelijk de stap heeft gezet. “Laat dit nieuwe avontuur beginnen.”

Of Talita Blijd door is naar de volgende ronde van The Voice of Holland, wilde ze nog niet vertellen. Wel werd uit verschillende previews al duidelijk dat ze voor het liedje Rise van Katy Perry is gegaan bij de Blind Auditions.

Talita Blijd en haar moeder Muriel

Talita Blijd heeft de laatste jaren al aardig wat stappen gezet op het gebied van zingen. Dat deed ze lange tijd echter vooral met haar moeder Muriel Blijd, met wie ze in 2018 ook bij The Passion in de Bijlmer mocht optreden.

Het is dan ook duidelijk dat Talita zielsveel van haar moeder houdt en haar moeder een belangrijk persoon in haar leven is. Daarnaast is Talita ook gelovig en is ze moeder.

Talita Blijd is te volgen via Instagram en Facebook.