Sterren op TV
sylvia-boone-150x150-1

Sylvia Boone schittert in Op Zoek naar Maria

Sylvia Boone is te zien in de talentenjacht Op Zoek naar Maria. Eerder vertolkte de blondine al de rol van Prinses Madeliefje in Prinsessia, van Studio 100. Verder vormt ze samen met haar broer Michael Boone het muzikale duo Lily-Rose Music.

Sylvia Boone in Op Zoek naar Maria

In Op Zoek naar Maria gaan tien musicaltalenten de strijd met elkaar aan. Ze krijgen tien zeer uiteenlopende opdrachten, van het zingen van een medley tot het coveren van Ariana Grande, en worden daarbij beoordeeld door een vierkoppige jury. Deze bestaat uit Pia Douwes, Jamai Loman, Richard Groenedijk en Carline Brouwer.

Sylvia Boone als Prinses Madeliefje in Prinsessia

In 2013 studeerde Sylvia Boone af op het Fontys, aan het musicaltheater. Daarna was ze vijf jaar lang te zien als Prinses Madeliefje in Prinsessia, van Studio 100. Aldaar kwam ze er achter dat ze ‘in andere vormen wilde gaan zingen’, en daarom volgde ze nog een master in Klassiek Muziektheater aan het Fontys. In 2019 behaalde ze haar papiertje en sindsdien stond ze onder meer in het ensemble van de Hollandse Opera.

In de loop der jaren zong Sylvia veel Maria-muziek, bijvoorbeeld op haar eerste zangles, maar ook meermaals in haar verdere carrière. Ze wordt omschreven als een echte doorzetter, is creatief en ongeremd enthousiast. Haar doel is om haar passie voor muziek over te brengen op een jonger publiek, en zo als inspiratiebron te kunnen dienen.

‘Lily-Rose Music’

Haar hobby’s zijn ballet, muziek, verkleden, zingen, acteren en creatief bezig zijn. Verder vormt ze sinds 2015 een muzikaal duo genaamd ‘Lily-Rose Music’ samen met haar oudste broer Michael Boone. Ze verzorgen samen privé-concerten.

Ook werkt Sylvia samen met Michael én de andere broer, Alexander, aan een muziektheatervoorstelling ‘Wie niet weg is’, met als thema dementie en eenzaamheid. Al hoopt Sylvia Boone natuurlijk dat ze in de toekomst nog veel meer shows kan geven na het winnen van Op Zoek naar Maria!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S Y L V I A ON STAGE (@sylviaboone91)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S Y L V I A ON STAGE (@sylviaboone91)