Sterren op TV
Sydney Heleen DNA Onbekend China

Sydney en Heleen in DNA Onbekend naar China

Sydney en Heleen doen mee aan DNA Onbekend. De twee vertrekken naar China om meer te weten te komen waar ze vandaan komen. Ze hebben geen idee wie hun biologische ouders zijn. Caroline Tensen gaat met de twee dames op pad in de hoop erachter te komen wie nou eigenlijk hun familie zijn.

Sydney en Heleen in DNA Onbekend

Sydney en Heleen gaan in DNA Onbekend naar China. Sydney werd in 2001 geadopteerd vanuit China en keerde een paar jaar geleden voor het eerst terug naar haar geboorteland. Daar valt al snel op dat iedereen op de plek waar zij gevonden is veel interesse toont in Sydney. Zou het haar familie zijn? Ook krijgt ze een mail van iemand die mogelijk haar zus is. In DNA Onbekend gaat Caroline Tensen met Sydney op pad om meer te weten te komen.

Het verhaal van Heleen is net iets anders gelopen. Terwijl zij als baby met een longontsteking in het ziekenhuis lag, werd ze uiteindelijk nooit opgehaald door haar biologische ouders. Haar pleegouders daarentegen waren wel altijd goed voor haar, maar nu zij zijn overleden wil Heleen er toch achter komen wie haar biologische ouders zijn.

De afgelopen weken in DNA Onbekend:
Peter en Hilde
Suze en Esther
Rita en Pascal