Sterren op TV
Sven Anouk Hunted

Sven Kolmer en Anouk Verburg in Hunted op de vlucht

Sven Kolmer en Anouk Verburg slaan in Hunted op de vlucht. Toen dit stel hoorde dat gezocht werd naar deelnemers voor een nieuw seizoen van Hunted, besloten ze zich in te schrijven. Het is nu aan Sven en Anouk om ervoor te zorgen dat ze liefst 500 uur uit handen blijven van de Hunters.

Sven en Anouk in Hunted

Sven Kolmer en Anouk Verburg doen mee aan Hunted. Anouk is woonachtig in het Woerdense Verlaat, terwijl Sven woonachtig is in Nieuwkoop. De twee zijn 22 jaar oud en een stelletje. Allebei gaan ze in het dagelijks leven nog naar school.

Terwijl Anouk de studie commerciële economie volgt, heeft Sven gekozen voor de studie Beleid, communicatie & organisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is Sven ook nog eens co-founder bij T2S FIT en Founder bij Easylean. Anouk is op haar beurt e-commerce specialist bij Van Walraven.

Sven en Anouk op de vlucht

Sven en Anouk slaan op de vlucht in Hunted. De twee hebben een unieke tactiek bedacht om de Hunters te slim af te zijn. “Ons plan is eigenlijk om in een hartjesvorm door Nederland te gaan reizen. Daarbij willen we eigenlijk geen gebruik maken van mensen die heel dichtbij ons staan. En wat we ook nog willen doen, is de plaatsen waar we komen die willen we allemaal laten beginnen met de letters van Hunted.”

Ze denken dat hun relatie alleen maar sterker kan worden van hun deelname aan Hunted. “We leren alleen maar van elkaar. Ik acht de kans wel groot dat we gaan winnen”, aldus Sven. Ook Anouk heeft er veel vertrouwen in.

Sven is te volgen via Facebook, ook Anouk is te volgen via Facebook.