Sterren op TV
Suze van Rozelaar vriendin Ronald de Boer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Suze van Rozelaar is de vriendin van Ronald de Boer

Suze van Rozelaar is de vriendin van Ronald de Boer. De oud-voetballer is al eens getrouwd geweest, maar scheidde en is nu gelukkig met Suze van Rozelaar.

De Boer ging vreemd tijdens huwelijk met vrouw Sharon Cohen

Ronald de Boer is behoorlijk lang getrouwd geweest met Sharon Cohen, maar voelde zich ietwat gevangen in dit huwelijk. Daarom ondernam hij hier en daar een buitenechtelijk uitstapje. In gesprek met het medium Linda zegt de voormalige middenvelder van Ajax en FC Barcelona: “Zo rond mijn 29ste begon ik me af te vragen of ik echt mijn hele leven met één vrouw wilde doorbrengen. Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om eens met een ander naar bed te gaan.”

De gedachten van de huidige televisieanalist werden daden. “Ik móést gewoon weten hoe het zou zijn. Die eerste scharrel bleef ik een tijdje zien, maar ik kreeg er op den duur genoeg van om steeds te moeten liegen, smoesjes te verzinnen en dingen te verhullen.”

Vriendin Suze van Rozelaar hielp De Boer er weer bovenop

De Boer ging steeds meer twijfelen aan zijn relatie met Sharon. “Na die periode met haar zag ik af en toe nog eens iemand. Langzaam maar zeker werd me duidelijk dat het meer dan alleen maar nieuwsgierigheid was geweest; onze relatie was gewoon niet zo goed meer. Zo rommelde ik een tijdje door.” Cohen en de oud-voetballer kregen een relatie toen die laatste 17 jaar oud was … toen hij 40 was, was de koek echter op. De twee kozen voor een echtscheiding en De Boer kreeg al snel een relatie met Suze van Rozelaar.

De analyticus van FOX Sports heeft drie dochters met zijn ex Sharon, waaronder Demi: de vriendin van Feyenoorder Tonny Vilhena. Met zijn nieuwe vriendin Suze van Rozelaar heeft De Boer nog eens drie kids. De oud-voetballer heeft liefst vijf dochters, maar er is een zoontje op komst. Dat werd op een ietwat pijnlijke manier verklapt door presentator Jan-Joost van Gangelen. Inmiddels is de kleine spruit begin september geboren en daarmee dus de eerste zoon voor De Boer.