Sterren op TV
Suze Esther DNA Onbekend

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Suze en Esther zoeken vaders in DNA Onbekend

Suze en Esther zoeken in DNA Onbekend naar hun vaders. De twee zijn allebei opgegroeid zonder te weten wie nou eigenlijk hun echte vader is. Toch willen ze daar graag achter komen en gelukkig helpt Caroline Tensen ze een handje in DNA Onbekend.

Suze en Esther in DNA Onbekend

Suze en Esther zijn te zien in DNA Onbekend. De twee dames hebben geen enkel idee wie hun vader is. Esther is er door haar pleegouders achter gekomen wie haar biologische moeder is. Ze is geadopteerd, maar toen ze aangaf dat ze haar echte moeder graag wilde leren kennen, was dat geen enkel probleem.

Haar biologische moeder heeft echter nooit willen vertellen wie de vader is van Suze. Zij is er echter achter gekomen dat haar moeder mogelijk zwanger is geraakt van haar eigen vader, waardoor Suze’s opa ook direct haar vader is. Caroline Tensen gaat op onderzoek uit.

Esther heeft net als Suze geen idee wie haar vader is. Zij doet dan ook mee aan DNA Onbekend. Pas nadat Esthers moeder overleed, kreeg ze een tip waar ze haar vader mogelijk moest zoeken. Zo zou het gaat om de man van haar moeders beste vriendin, genaamd Antonia. Hij is echter al overleden. Het is de vraag of ze in DNA Onbekend bereid is om zijn botresten te laten testen op DNA.

De afgelopen weken in DNA Onbekend:
Rita en Pascal