Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Suzanne Ozek vrouw van Rob Geus

Suzanne Ozek is de vrouw van Rob Geus, een Nederlandse kok en televisiepresentator van onder andere De Smaakpolitie en Red mijn Vakantie! Tevens is Rob één van de deelnemers aan Expeditie Robinson 2019.

Suzanne Ozek vrouw Rob Geus

Suzanne Ozek is geboren en getogen in Heerlen. Ze studeerde op het Lambertus College en werkt tegenwoordig als verpleegkundige. In 2015 trouwde Suzanne met haar man Rob Geus, van wie ze twee jaar later van hun eerste kindje samen beviel: zoontje Levi.

De bevalling zelf noemde Rob destijds ‘dramatisch’. “Ze heeft 16 uur weeën gehad. Zoveel pijn en ellende. Het werd op een gegeven moment zelfs kritiek omdat de baby gedraaid lag. We waren zelfs de hartslag kwijt”, zei de keurmeester in een vlog.

Miranda ex-vrouw Rob Geus

Suzanne Ozek is de tweede vrouw van Rob Geus. Hij was namelijk eerder al getrouwd met Miranda, van wie hij in 2012 na acht jaar huwelijk scheidde. Rob zei toen dat het ‘niet makkelijk was’. “Het allerergste vind ik dat ik mijn 4-jarige dochtertje (Esmée) straks veel minder zie. En ik ben destijds niet getrouwd met de intentie om te scheiden. Ik verafschuw het altijd van anderen en nu overkomt het mezelf.”

Gelukkig is Rob Geus er inmiddels helemaal overheen dankzij zijn nieuwe vrouw Suzanne Ozek, met wie hij dolgelukkig is.

Rob Geus deelnemer Expeditie Robinson 2019

Rob Geus werd als één van de deelnemers aan Expeditie Robinson onthuld. Op Instagram schreef de geboren Rotterdammer er al over: “Wat was dit gaaf, mooi, zwaar, uitdagend maar vooral iets wat ik nooit meer zal vergeten.”

Naar verluidt werd hij er erg vrolijk van. Net als van zijn vrouw Suzanne Ozek, natuurlijk!

© Instagram