Sterren op TV
Suzanne vriendin Wim Kieft

Suzanne Martens is de vriendin van Wim Kieft

Suzanne Martens is de vriendin van Wim Kieft. De vriendin van de voormalig profvoetballer uit Nederland is zelf ook geen onbekende. Ze is namelijk al langere tijd actief geweest als model bij Close Models. Wim heeft samen met haar een dochtertje.

Suzanne Martens, de vriendin van Wim Kieft

Suzanne Martens is de vriendin van Wim Kieft. Naast haar modellenwerk, heeft Suzanne Martens nog andere hobby’s die aansluiten bij het werk dat ze doet. In hetzelfde rijtje als haar modellenwerk passen bijvoorbeeld haar voorliefde voor fotografie en kunst. Ook houdt de vriendin van Wim Kieft zich veel bezig met voeding, yoga en theater. Daarnaast is op haar Facebook te lezen dat ze gewerkt heeft bij Werkplaats Kindergemeenschap. Welke taken ze hier heeft uitgevoerd, is onduidelijk.

Het is overigens niet de eerste keer dat de twee een relatie hebben. Eerder liep het stuk tussen de twee door de cocaïneverslaving van Wim. Een verslaving die hem achttien jaar in de greep heeft gehouden. Nu hij zijn leven heeft gebeterd, willen de twee de liefde een nieuwe kans geven. Samen hebben de twee een dochter: Feline.

➡ Bestel het nieuwe boek Wim Kieft: De Terugkeer

Een leven vol drugs drijf Wim en Suzanne uit elkaar

Het rijkdom dat Kieft met voetballen verdiende, ging allemaal op aan drugs. Dit leidde ertoe dat hij in de schuldsanering terecht kwam. De autobiografie die hij uitbracht, moest hem hier uiteindelijk uithalen. Nu heeft hij zijn leven gebeterd, mede dankzij Suzanne. Het stel ging op de dag van de uitvaart van Wims vader uit elkaar. Dit was het moment dat hij besefte dat het zo niet langer kon. Direct na het afscheid van zijn vader werd hij opgenomen in een afkickkliniek. Inmiddels gaat het weer een heel stuk beter.

Ex-vrouwen en kinderen van Wim Kieft

Suzanne Martens is niet de enige ‘spelersvrouw’ met wie Wim een relatie heeft gehad. Eerder is de oud-PSV’er getrouwd geweest met ex-vrouw Sylvia. Het lijkt erop dat hij nog altijd op goede voet leeft met zijn ex-vrouw. Wim is namelijk diverse malen door fotografen op beeld vastgelegd terwijl hij gezellig samen op een terrasje zat met zijn ex-vrouw en drie kinderen (Robbin, Mattia en Mauri).

Na het stuklopen van zijn relatie met Suzanne, heeft hij ook nog een relatie gehad met Dagmar Zuiderbaan. Ook Wim Kiefts ex-vriendin Dagmar zit in de modewereld. Samen met haar zus heeft ze een visagiebedrijf.

➡ Bestel het nieuwe boek Wim Kieft: De Terugkeer

Suzanne Martens, de vriendin van Wim Kieft, is te volgen via Facebook.