Sterren op TV
Susanne Boer David Boer Zoekt Vrouw BZV

Susanne met boer David uit Boer Zoekt Vrouw

Susanne gaat met boer David uit Boer Zoekt Vrouw mee naar Roemenië. Deze blondine was één van de tien dames wiens brief in de juiste smaak viel bij David. Ook de speeddate met de boer uit Roemenië verliep goed, waarna ze welkom was op de date. Alhoewel ze na de date haar twijfels aankaartte bij boer David, kon ze alsnog rekenen op een uitnodiging om mee te gaan naar de plek waar David graag is.

Inhoudsopgave

Susanne op speeddate met boer David uit BZV

Susanne was één van de dames die we terugzagen bij de speeddate met boer David uit Boer Zoekt Vrouw. “Leuk dat je me hebt uitgenodigd”, vertelde ze. Sinds kort heeft deze dame de droom om het als onderneemster te maken. “Ik ben begonnen in de marketing communicatie. Advies eigenlijk. Dat is ook mijn achtergrond. Ik wil heel graag voor mezelf gaan beginnen.” Aan de slag gaan als ondernemer wilde Susanne al langer.

“Het kriebelde altijd al. Je kunt doen wat je leuk vindt en dat is heel belangrijk.” Na afloop was de blonde dame te spreken over David. “Zijn spontaniteit en zijn eerlijkheid. Hij is gewoon zoals hij is. Hij is gewoon authentiek, laat ik het zo zeggen.” Ook de boer had zijn mening klaar. “Leuke, spontane, vrolijke vrouw. En ze is niet zo zakelijk zoals ze in haar brief schreef.”

Susanne twijfelt na date met boer David

Susanne was ook present tijdens de date met boer David. Nadat ze eerst hadden gegeten, gingen ze daarna aan de slag met het boetseren van het hoofd van de boer. “Dan moet je in één keer zijn hoofd boetseren. Ik weet het niet. Het is toch wel raar, omdat je de hele tijd naar hem zit te kijken. Het voelt ook wel wat vreemd, ofzo”, vertelde Susanne, die over vijf jaar graag moeder hoopt te zijn. Of ze haar droom met David uit ziet komen, is de vraag.

Na de date is Susanne wel aan het twijfelen geslagen en dat heeft ze laten weten aan David. “Het is gewoon een beetje dat ik het in een super impulsieve actie heb gestuurd en dat ik al dacht toen ik werd uitgenodigd de eerste keer: Huh, maar dat betekent dat ik naar Roemenië moet verhuizen. En wat nu? Maar ik ben heel erg benieuwd hoe je dat zelf ziet, want ik ben ook net met mijn bedrijfje begonnen.” David heeft begrip voor de situatie.

“Ik verlang echt niet van jou dat je morgen met mij mee moet naar Roemenië. Maar je moet er wel mee om kunnen gaan dat we elkaar misschien een week niet zouden zien. Mij maakt het niks uit om maandag weg te gaan en dat ik vrijdag terug ben.” Ook het feit dat ze wat ouder is dan de rest, baart Susanne zorgen. David heeft begrip voor haar twijfels en is blij dat ze er openlijk over praat.

Susanne voor boer David in Roemenië

De 32-jarige Susanne werd net als Jorien en Mara uitgenodigd door David om mee te gaan naar Roemenië. Ze laat Utrecht en haar nieuwbakken communicatiebureautje even achter zich voor het avontuur in Roemenië. “Ik heb een enorm groot sociaal leven hier. Ik ben net mijn bedrijfje begonnen. Ik weet het niet, ik denk dat ik het heel erg ga missen. Het is maar twee uur vliegen, maar toch. Het is zo’n ander land, volgens mij”, vertelde Susanne. Maar ze gaat toch. “David is de moeite waard natuurlijk. Ik hoop dat ik tijdens de logeerweek kan gaan ontdekken wat die kriebels zijn.” Uiteindelijk begon Susanne toch wel verliefd te worden op boer David, maar hij gaf Mara de voorkeur.