Sterren op TV
Steven ex Erin Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Steven is ex Erin in Ex on the Beach Double Dutch

Steven is de ex van Erin in Ex on the Beach Double Dutch. Steven is in de negende aflevering van Ex on the Beach Double Dutch aangekomen in de villa om de gemoederen eens flink bezig te houden. Slaagt hij erin om de liefde tussen Erin en Alex te verpesten?

Steven ex Erin Ex on the Beach Double Dutch

Steven is de ex van Erin in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongeman is 29 jaar oud. “Erin en ik hebben ongeveer anderhalf jaar een relatie gehad”, zo gaf hij al aan. Ook nam hij de moeite om zichzelf voor te stellen. “De dingen die mij blij maken, zijn geld, vrienden en seks.”

Steven is een tijdje werkzaam geweest als stripper. “Dat bleek niet iets voor mij te zijn, maar ik heb een heel leuke tijd gehad. Als ik een vrouw leuk vind, dan ga ik gewoon voor die vrouw. Of ze nu een relatie heeft of niet, eigenlijk wordt er nooit nee gezegd.” Volgens Steven heeft Erin zelfs contact met hem gehouden toen ze al een relatie had met Alex. “Maar daar had ik geen zin in, dus dat heb ik niet gedaan.” Hij gaat het zeker niet weer proberen met Erin.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas