Sterren op TV

Steven Donderwinkel de vriend van Jordi Huirne

Steven Donderwinkel is de vriend van Jordi Huirne, weerman bij SBS6. Vanwege zijn looks wordt hij door kijkers en andere media nu al ‘de heetste weerman van het land’ genoemd.

Steven Donderwinkel vriend Jordi Huirne

Helaas voor hopende dames en heren is Jordi Huirne echter dus al bezet; en wel door zijn vriend Steven Donderwinkel. Hij werkt bij Toyota Sales en is een echte sportliefhebber. Dat is ook wel te zien aan zijn imposante fysieke verschijning: dat heeft Jordi uitstekend gedaan, dus. Ze zijn inmiddels al meer dan zes jaar een koppel samen.

Jordi Huirne knappe weerman SBS6

In november 2020 spatte Jordi Huirne opeens van de schermen thuis als prettige verrassing bij het weerbericht. Daarmee kwam voor het Achterhoekse feestbeest een droom uit. “Het was een heel spannende dag voor mij. Het is eigenlijk een kinderdroom die ik al heb gehad sinds ik een heel klein jochie was. Een jaar of drie, vier.”

“Er trok toen een keer heel zwaar onweer over de boerderij van mijn ouders in de Achterhoek en daarna was ik eigenlijk helemaal gek van het weer. Ik heb altijd gezegd toen ik een kind was en mensen mij vroegen wat ik wil worden: ‘Ik wil later weerman worden voor radio en televisie”, werd Jordi kort na zijn televisiedebuut geciteerd door de Mediacourant.

RTL Weer

Jordi Huirne was dan ook altijd een vaste kijker van het RTL Weer. “Vroeger toen ik klein was keek ik altijd naar het RTL Weer dan zag ik Reinier van den Berg of Helga van Leur bijvoorbeeld, en natuurlijk ook Piet Paulusma, en op de radio zat ik altijd bij mijn vader in de trekker te luisteren en dan hoorde ik altijd Jan Visser. Hij kwam op Radio 10.”

“Inmiddels mag ik daar zelf het weer presenteren, dus het is wel heel leuk dat ik nu op die plek zit én natuurlijk hier sta, voor de landelijke televisie. Dat zijn wel twee kinderdromen die waarheid zijn geworden.” Ongetwijfeld zal zijn vriend Steven Donderwinkel ontzettend trots op hem zijn!