Sterren op TV
snelle-sterre-vriendin

Sterre Kunzler de vriendin van artiest Snelle

Sterre Kunzler is de vriendin van artiest Snelle, wiens echte naam Lars Bos is. Snelle werd vooral bekend met zijn nummers Ze Kent Mij, Reünie en Smoorverliefd.

Sterre Kunzler vriendin artiest Snelle

Sterre Kunzler is geboren in Nijmegen, in de provincie Gelderland. Ze studeerde op de Hogeschool van Amsterdam, waar ze de opleiding Food and Business volgde, en trok daarna voor een minor naar het Spaanse Barcelona.

Na haar terugkeer in Nederland ging Sterre Kunzler aan de slag als hostess namens MME Hospitality, en dat doet ze nog steeds. Bovendien werkt de vriendin van rapper Snelle voor het Allerhande Magazine van supermarktketen Albert Heijn.

In 2019 bevestigden Sterre en Snelle hun relatie door een video vanuit Parijs, waar ze een romantisch tripje doorbrachten, op Instagram te brengen met de hashtag #InstaOfficial. Vermoedelijk waren ze toen al in het geheim enkele maanden samen.

Echte naam rapper Snelle is Lars Bos

Iedereen kent hem tegenwoordig onder zijn artiestennaam Snelle, maar op zijn geboorteakte prijkt de naam Lars Bos. Lars zag op 3 oktober 1995 in Gorssel (nabij Lochem, net als vriendin Sterre Kunzler in de gemeente Gelderland) voor het eerst het levenslicht.

In zijn jeugd werd Lars vaak gepest, maar uiteindelijk heeft juist dat hem gemaakt tot een sterke persoonlijkheid die zijn zware jeugd omzet in schitterende raps en liederen.

Bekende liedjes Snelle: Ze Kent Mij, Reünie en Smoorverliefd

Het leeuwendeel van de fans raakte verliefd op Snelle door zijn gevoelige nummers Ze Kent Mij, Reünie en Smoorverliefd. Bovendien is hij te horen in het lied 17 Miljoen Mensen, dat als steunbetuiging voor de mensen in de zorg ten tijde van de coronavirus-crisis is gebracht. Gelukkig heeft Snelle zelf in vriendin Sterre Kunzler ook zijn steun en toeverlaat!