Sterren op TV
Sterre Koning The Voice Kids

Sterre Koning in The Voice Kids na Junior Songfestival

Sterre Koning doet mee aan The Voice Kids. Deze veertienjarige jongedame heeft al een kleine voorsprong op andere deelneemsters. Ze heeft namelijk al flink wat ervaring opgebouwd toen ze in 2016 samen met Kymora en Stefania mee mocht doen aan het Junior Eurovision Songfestival met het liedje Kisses and Dancin.

Sterre Koning in The Voice Kids

Sterre Koning doet mee aan The Voice Kids. Ze is veertien jaar oud en in het dagelijks leven veel bezig met zingen, vloggen en model zijn. “Zingen is mijn hobby, dat is het leukste wat ik me maar kan bedenken.” Ze heeft dan ook al een forse carrière opgebouwd.

“Ik ben begonnen bij het Kinderen voor Kinderen koor. Daarna heb ik mee mogen doen aan het Junior Eurovision Songfestival. Wij mochten naar Malta en daar Nederland vertegenwoordigen. Op Malta zijn wij achtste geworden van de zeventien landen. En nu dacht ik, nu ga ik ook een keer solo. toen dacht ik: The Voice Kids, daar ga ik aan meedoen.” In The Voice Kids koos ze voor het nummer Vlieg Met Me Mee van Trijntje Oosterhuis. Al snel draaiden de stoelen van Ali B en Douwe Bob, maar geheel zuiver was de uitvoering van Sterre niet. Ze kwam bij Team Douwe Bob terecht.

Sterre Koning bij het Junior Songfestival

Sterre Koning is vooral bekend geworden vanwege haar deelname aan het Junior Songfestival. Samen met Stefania en Kymora mocht ze Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovision Songfestival in Malta. Ze eindigden daar op de achtste plek, terwijl in totaal zeventien landen meededen.

Naast haar zangcarrière is Sterre ook aan het vloggen voor de Tina. Ze heeft al meer dan 70.000 volgers en dat zal na haar deelname aan The Voice Kids alleen maar verder oplopen.

Sterre Koning is te volgen via Instagram en Facebook.

Andere kandidaten The Voice Kids 2018: Sofie | Stella de Geus | Alexander de Groen | Cain Slobbe | Sabien Daris | Madelief van Luijtelaar | Thijs Swinkels | Montana de Koning