Sterren op TV
Stéphanie Tuccitto David Goffin

Stéphanie Tuccitto is de vriendin van David Goffin

Stéphanie Tuccitto is de vriendin van David Goffin. De Belgische tennisser is al zeven jaar samen met deze Luikse dame. In 2016 heeft ze besloten haar grote liefde te volgen en haar eigen ambities aan de kant te zetten. In september 2021 hebben ze hun relatie bekroond door te gaan trouwen!

Stéphanie Tuccitto vriendin van David Goffin

Stéphanie Tuccitto is de vriendin van David Goffin. De twee hebben elkaar op een bijzondere plek leren kennen, al vinden ze dat zelf wel een beetje cliché. Dit was namelijk op een – je raadt het al – tennisclub. De relatie tussen de twee Belgen begon pril. “Het was een coup de foudre, van beide kanten: ik zag hem, hij zag mij, et voilà. Na onze eerste ontmoeting, zeven jaar geleden, vertrok hij naar het buitenland. We hebben over en weer gemaild en zoveel weken later zagen we elkaar terug, in Luik”, vertelden ze al aan Het Laatste Nieuws. Sinds dat moment zijn Tuccitto en Goffin een vrolijk stelletje.

Sindsdien heeft ze aan zijn zijde gestaan en heeft ze zijn carrière ook zien groeien. “Dat heeft onze liefde, onze relatie, extra sterk gemaakt, denk ik.” Vooral omdat zij er ook bij was toen Goffin deelnam aan de ‘mindere’ tennistoernooien.

© Instagram

Stéphanie Tuccitto verzorgt ‘alle’ communicatie

Stéphanie Tuccitto heeft communicatie en journalistiek gestudeerd aan de universiteit van Luik. Het is dan ook niet voor niets dat ze besloten heeft om de communicatie van Goffin te regelen. Hij is dan normaal ook degene die interviews geeft. “Ik heb altijd geweigerd om interviews te geven aan sportmagazines of kranten. Ik ga niet praten over het tennis van David: dat doet hij veel beter zelf, toch?”, liet ze onlangs nog tegen HLN weten.

Met Stephanie Tuccitto heeft David Goffin een prachtvrouw aan zijn zijde. Ze houdt van tennis, regelt zijn communicatie en reist hem overal achterna om hem te vergezellen tijdens zijn toernooien overal ter wereld. Misschien is het binnenkort zelfs mevrouw Goffin, de trouwplannen zijn er in ieder geval.

Stéphanie Tuccitto is te volgen via Instagram en Facebook.