Sterren op TV
Stephanie Tency Rad van Fortuin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 5 oktober 2016

Stephanie Tency wordt assistente in Rad van Fortuin

Stephanie Tency is vanaf 17 oktober te zien als vaste assistente van André Hazes jr. in het programma het Rad van Fortuin op SBS6. Deze dame heeft in het verleden vooral naam opgebouwd vanwege haar schoonheid. Ze werd in 2013 tenslotte gekozen tot Miss Universe Nederland. Ook kennen we haar als de ex van Tim Douwsma en presenteerde ze al het programma LifestyleXperience.

Stephanie Tency in Rad van Fortuin

In 2016 keerde plots het programma het Rad van Fortuin weer terug op de Nederlandse televisie. In eerste instantie was het niet de bedoeling om een vaste assistente aan te stellen voor het programma, maar dat gebeurt nu toch. De knappe Stephanie Tency is de gelukkige geworden.

Haar kunnen we vanaf 17 oktober zien als de nieuwe Leontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato begon haar carrière tenslotte als vaste assistente van het programma. Het is nu aan Stephanie, die ook al wat presentatie-klusjes heeft gehad, de taak om de bordjes in het programma Rad van Fortuin om te gaan draaien.

Vriend van Stephanie Tency

Dat Stephanie Tency nu aan de slag gaat als side-kick van André Hazes junior is enigszins een verrassing te noemen. Opmerkelijk genoeg was eerder Tim Douwsma namelijk gevraagd als presentator, maar hij bedankte voor de klus. In het verleden had Stephanie een relatie met Douwsma. Nadat het duo niet meer gelukkig was, was het gauw klaar. “Als dat geluk er niet meer is, kun je beter de keuze maken om ermee te stoppen”, gaf Tency begin 2016 te kennen aan Grazia.

“Tim zag een mooie toekomst voor zich, en ik ook, maar onze carrière nekte onze relatie.” Of Stephanie Tency inmiddels alweer een nieuwe vriend heeft, is niet bekend. Wel weten we dat ze in het verleden een relatie heeft gehad met Jeroen Kool. Toen het net uit was met Douwsma, vertelde de 25-jarige Stephanie niet gauw weer een relatie te willen. “Voorlopig hoef ik geen liefde meer in mijn leven.”

Stephanie Tency is te volgen via Instagram en Facebook.